Urban Outfitters Video’s: Mode Haul, Damesmode en Vintage Kleding

Urban Outfitters – de lifestyle detailhandelaar. Urban Outfitters biedt creatieve en ook duurzame dames- en herenkleding voor alle seizoenen. Vooral de vintage- en denimproducten en de collecties van de samenwerkingen met Juicy, Ugg, Adidas en Champion zijn bestsellers van het modemerk. Leer het merk zelf kennen. We hebben de perfecte videoselectie voor u gemaakt. De meest casual zomer- en winterkleding voor mannen en vrouwen is hier. Plus: Vintage – de toekomst van de mode? en meer over de “On You”-serie van Urban Outfitters.

Vrouwen: Zomer & Winter voor vrouwen

Urban Outfitters heeft genoeg stijlvolle damesmode voor winter, zomer en het tussenseizoen. Of het nu gaat om een zomerjurkje, coole denim of warme Uggs in de winter, met de kleding van het label maak je door de seizoenen heen een fashion statement.

Winter: Modeshow op de kermis

Prints, bont en stevige zolen – dat zijn de nieuwe moderne herfst- en winterschoenen van Ugg bij Urban Outfitters. De pantoffelachtige ontwerpen zijn de nieuwste trend en houden uw voeten lekker warm. Of het nu thuis is of buiten, met Uggs bevriezen je voeten nooit meer in de winter!

Zomer: wij houden van casual denim

Van top tot teen in spijkerstof! Omdat we van denim houden. Denim is eenvoudig, stoer en casual. Elke vrouw heeft een spijkerjack, top of jeans nodig voor de zomer. U vindt de meest ontspannen en creatieve ontwerpen bij het merk. BDG, het eigen merk van Urban Outfitters, heeft ook de meest trendy jeans voor moeders.

Mannen: Zomer & Winter voor Mannen

Basics en trends voor alle seizoenen. Maak een mode statement met de herenkleding van Urban Outfitters.

Winter: Fashion Shop Haul

Ben je op zoek naar nieuwe herfst essentials en heb je een paar ongewone stukken nodig om je outfits op te leuken? Laat je inspireren door de Urban Outfitters Haul!

Zomer: Patronen en Prints

Trendy shorts in camouflage en corduroy, skinny sweatshirts, broeken met motief en losse shirts met print zijn een must-have voor de zomer. Urban Outfitters heeft de beste zomerkleding voor mannen.

Urban Outfitters x Adidas en Champion

Bekende en populaire producten van Urban Outfitters! De collecties van de samenwerking met Adidas en Champion zijn de best verkochte stukken van het merk. Waarom? Kijk zelf maar.

Sportieve straatstijlen

Adidas casual t-shirts, jacks, hoodies, sneakers en broeken voor mannen en vrouwen zijn de bestsellers van Urban Outfitters. De kleding is zo populair omdat ze perfect is voor je workout, om te sporten of om met je vrienden de straat op te gaan en de hele nacht te dansen.

Wees de kampioen op straat

Met deze kleren ben je de kampioen van de straat! – de trainingspakken, joggers en sweatshirts van Champion en Urban Outfitters zijn de nieuwe, comfortabele en casual off-duty stijl voor hem en haar.

Model Devon Lee Carlson en nieuwkomer Layla Boe

Urban Outfitters interviewt model Devon Lee Carlson in hun serie “On You” en introduceert nieuwkomer Layla Boe, die Juicy van het modemerk draagt in haar videoclip.

Devon Lee Carlson over de vreugde van mode

In het kader van de “On You”-serie van Urban Outfitters vertelt Devon Lee Carlson, model en medeoprichter van wildflowercases in Los Angeles, over wat haar het beste beviel dit jaar, haar eclectische gevoel voor stijl en hoe wat ze draagt haar gelukkiger maakt.

Muziek video door nieuwkomer Layla Boe

In de videoclip voor het nummer “So Smooth” draagt Layla Boe het fluwelen trainingspak van Juicy x Urban Outfitters. Ontdek de nieuwkomer en luister naar haar nieuwe liedje.

Recycling is vintage

Vintage – dat is waar Urban Outfitters voor staat! Het merk weet dat de toekomst van de mode in het verleden ligt en heeft zich tot taak gesteld coole stukken uit te zoeken en er met creatieve geesten nieuwe stijlen van te maken. Het project van het label is niet alleen succesvol, maar belichaamt ook een duurzame levenshouding. Bekijk de video voor meer informatie over recycling bij Urban Outfitters.