Bershka video’s: Uiterlijk, beroemdheden en achtergronden

Bershka – Aangepast aan de interesses van brutale jongeren, kenners van de laatste trends en fans van muziek en sociale netwerken. Op deze manier richt het merk zich vooral op het jonge, steeds kritischer wordende publiek. Op het gebied van mode laat Bershka zich vaak inspireren door de jaren 70, 80 en 90, maar ook door streetstyle en sport. Ook in de winkels wordt altijd op het uiterlijk gelet. U vindt er muziek, schermen, projecties, actuele graphics, modekleuren, hedendaags meubeldesign en verlichting van de nieuwste generatie. Populair bij zowel ons als beroemdheden, hier tonen we u looks van Bershka, evenals achtergrondinformatie over het merk en meer. Alles over het merk: Bershka.

Lookbook: Ontwerpen van Bershka

Bershka heeft stijlvolle kleding die vooral lekker is voor de jongere generatie. Bekijk de lookbooks om te zien welke ontwerpen er voor ons uitsprongen.

Lente/zomer outfits: Azië en dierenprints

Geïnspireerd door de jaren 80 / 90, dierenprint patronen en de Aziatische cultuur, presenteert Bershka de lente / zomer 2021 collectie.

Herfst/winter outfits: Retro en jaren 70

Sound On is de naam van de herfst winter 2021 collectie. Voor vrouwen zijn er stijlen van retro sport tot de jaren 70, waarbij kleurdesign het sleutelwoord is. De retro-sportstijl voor mannen wordt ook gecombineerd met andere belangrijke trends, zoals outdoor, maar hier zijn prints zeer relevant.

Uitgaan: De feestcollectie

Chiara Scelsi, Italiaans en Braziliaans supermodel, presenteert de feestcollectie van Bershka. Deze collectie zit vol glitter en coole silhouetten, gedomineerd door de kleur zwart als basis gecombineerd met paarse en groene accenten.

Wat zit er achter Bershka?

Bershka wil inzicht geven in het hart en de ziel van hun merk om te laten zien wie ze zijn en wat hen drijft. Daarvoor vertrouwen ze op authentieke en echte video’s met een betekenisvolle boodschap.

VIP’s: Paloma Mami en Billie Eilish

De samenwerkingen van Bershka richten zich op artiesten die zichzelf en hun collectie illustreren in de vorm van een videoclip.

Paloma Mami x Bershka

Samen met opkomend kunstenaar Paloma Mami organiseerde Bershka een lente/zomercollectie met de steun van het modehuis, dat optrad als co-ontwerper. Om dit te vieren werd de campagnevideo ondersteund met haar nieuwe single.

Billie Eilish x Bershka in de videoclip

De Billie Eilish x Bershka collectie is gebaseerd op monochrome en donkere kleuren, gepresenteerd in een muziekvideo.

Interviews: Danna Paola en Paloma Mami

In interviews met de kunstenaars met wie Bershka samenwerkt, kunt u meer te weten komen over de inspiratie achter de collecties.

Danna Paola op de set van Bershka

Achter de schermen van een shoot met Danna Paola leren we meer over haar carrière, inspiraties, …

Paloma Mami: Album en Collectie

In het interview met Paloma Mami komen we meer te weten over haar inspiratie voor het album en haar Bershka-collectie.

Bershka

Het modemerk Bershka is een van de populairste modewinkels ter wereld, naast H&M en Zara. Vooral jongeren winkelen vaak bij Bershka. Het merk staat bekend om zijn moderne en trendy kleding. Zowel jonge mannen als vrouwen vinden in de winkels van Bershka wat ze zoeken en houden van de kleding waarmee ze trendy outfits creëren. In dit artikel leer je alles over de oprichting van Bershka en leer je de populairste kleding van het Spaanse modelabel kennen.