Bestemming Hamburg – tips voor het vinden van een restaurant

Je bent een model in Hamburg en je kent de weg niet. Of het nu voor een casting is, een paar dagen voor een klus of voor een hele week. Er zijn duizenden restaurants, cafés en fastfoodrestaurants in Hamburg, maar niet veel mensen kennen de insidertips. Of het nu veganistisch, hamburger, Italiaans of Chinees is, de Hamburgse eetcultuur is zeer divers en wordt bepaald door de haven. Hier hebben we een lijst samengesteld met de beste insider tips en beste restaurants in Hamburg!

Top 10 beste restaurants in Hamburg

Hier vind je een selectie van de 10 coolste restaurants in de Hafencity. Er is zeker ook iets voor jou, rond de Reeperbahn!

The Lesser Panda – Vietnamese keuken

Aziatische soepvariëteit. De Japanse soepen zijn gekruid met biologische groenten uit de streek en verse noedels. Of je nu van vlees houdt of veganist bent, iedereen komt aan zijn trekken bij The Lesser Panda.

https://www.instagram.com/p/Bu0y33vHMig/

Shiso Burger – Aziatische Burger

De Aziatische versie van de hamburger. Of het nu de vegetarische versie is of de versie met vlees, het is heerlijk. Nu hoef je niet meer te kiezen tussen friet of edamame, neem gewoon beide en combineer Aziatische variëteit en Amerikaanse hamburger cultuur.

https://www.instagram.com/p/BrDhVDGHGV9/

Nakama – Fusion Keuken

https://www.instagram.com/p/BqxUwIFnmH5/

Perle – Hamburg Finesse

https://www.instagram.com/p/Bt-mwmunYhF/

Home – Duitse verscheidenheid

https://www.instagram.com/p/BmDIRkWhozw/

Kalliopea – Griekse keuken

https://www.instagram.com/p/BiiMe2Mlbad/

Happenpappen – veganistisch en glutenvrij

https://www.instagram.com/p/Bm_MlcLB3cl/

ZweiPunktNull – Italiaanse delicatessen

https://www.instagram.com/p/BtYTqrWntSe/

Rollercoaster: eten op wielen – Rollercoaster Restaurant

Een pot zweeft als bij toverslag naar het plafond, draait zich om en zoeft in een spiraal naar beneden naar de tafel. Bestaat dat niet? Ja, dat klopt. Welkom in het mafste restaurant van de stad: Schwerelos Hamburg. Het achtbaanrestaurant in de binnenhaven van Harburg. U zult verbaasd zijn hoe gevarieerd het menu is! Hoewel de huisgemaakte keuken met een regionale twist de hoofdmoot vormt, nodigen de kleinere porties u uit om de hoofdgerechten af te ronden met heerlijke, gevarieerde voorgerechten of soepen

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden! Hier kunt u precies zien hoe de achtbaan werkt!

Vlogs: Eten & Restaurants in Hamburg

Eten op het hoogtepunt van de zomer: dit is hoe lekker je bent in de zomer

Charlotte neemt je mee op een kleine ontdekkingstocht door culinair Hamburg. Met een klein voedselpakket nemen we u mee door de stad en stoppen we bij een of twee heerlijke verleidingen. Vooral in de hoogzomer zijn Hamburg en zijn Hafen-City altijd een bezoek waard – veel redenen ziet u hier in de video!

Van mode tot marmelade: insider tips

Er zijn veel restaurants te ontdekken, Krims Krams, heerlijke snacks en nog veel meer.

Wist je dat al? Feiten over Hamburg

Dit restaurant verbiedt kinderen!

Wist je dat ….