BRAX winkelopening – modehoogtepunten met Gala, Douglas & Co.

Wil je nog een snack? Kleine lekkernijen en creatieve uitnodigingen: We waren te gast bij de opening van de BRAX-winkel in Keulen, gepresenteerd door Douglas en Gala. Onder andere Frauke Ludowig van RTL Exclusiv en wij, CM Models, waren erbij. De kleine who’s who van de Keulse mode- en mediawereld. Hier is onze samenvatting van de BRAX-opening in Keulen:

BRAX Winkelopening

Is het niet zo dat je veel te weinig brieven krijgt? Ongeveer twee weken geleden, kregen we een hele leuke uitnodiging in onze brievenbus. Met mooi briefpapier en een persoonlijke uitnodiging. Licht glanzend papier, modern verpakt in een semi-transparante enveloppe en met mooi handschrift. Zoveel moeite, en dan in Keulen, is het leuk om ja te zeggen! Daarom waren wij bijzonder blij met de elegante uitnodiging voor de winkelopening vanaf het begin.

Modehoogtepunten voor Mannen & Buffet

Rond 17.00 uur sloten we alle deuren in het kantoor, streken ons haar nog eens glad en gingen op weg. Na een korte stop bij het Aziatische restaurant, vervolgden wij direct onze weg naar het stadscentrum (Breite Straße 1). Zelfs van een afstand was de grote opstelling in de Breite Straße te zien. Zelfs voor de winkel waren er grote schijnwerpers, flitsers en verschillende fotografen. Natuurlijk was er achter de rode loper ook het verplichte fotodoek met alle belangrijke sponsors van de avond, waaronder Douglas en het Gala. Nadat de vriendelijke veiligheidsman ons op de rode loper had gelaten, werden we ook direct onderschept door de BRAX manager: Foto’s! Laten we gaan… een paar poses voor het gala en in de 200 vierkante meter mode voor mannen en vrouwen.

De plaats

Dus, nadat we ijverig gepost hadden en de opening met vlag en wimpel hadden doorstaan, kon er niets meer misgaan. Sluitingstijd. Netwerk. Rode wijn. We gingen snel door naar de BRAX winkel. Aangezien er al heel wat mensen waren, was het relatief druk. Toch valt één ding meteen op: chique, elegant en stijlvol ingericht – was mijn eerste gedachte! Ongeveer 60 genodigden verzamelden zich op de eerste en tweede verdieping van de nieuwe modezaak. Beneden draait een DJ house en relaxte loungemuziek; achter hem liggen overhemden en polo’s keurig gesorteerd op de planken. Naast hen staan vrouwen in kleurrijke cocktailjurken te babbelen. De meeste mannelijke gasten zijn in pak, klassiek, grijs/zwart. Links en rechts van ons zijn er kleine hapjes, aperitiefjes en wijn. Alles wat hoort bij een goede winkelopening. Na een dag hard werken is iedereen hier blij om even te ontspannen, een beetje te kletsen met collega’s en comfortabel door de nieuwe winkel te slenteren.

De hoogtepunten

BRAX heeft echt veel bedacht, van hoogwaardig briefpapier met individuele belettering op de uitnodiging, tot hun eigen gala magazine cover. Snacks voor de gasten (… en we weten allemaal dat de weg naar het hart van een man door zijn maag gaat). Natuurlijk waren niet alleen wij van CM Models er, maar ook een paar andere mensen van radio en media. Er waren onder meer Keulse acteurs aanwezig en natuurlijk mag één ding niet ontbreken op mode-evenementen in Keulen: Het RTL Exclusiv-team. En zo waren Frauke Ludowig en Kena Amoa ook ’s avonds te gast. De collecties in de winkel zijn goed gekozen en volwassen. Net zo mooi gedrapeerd voor een first look – zo kort voor de opening.

Boven op de tweede verdieping was er een heel bijzonder hoogtepunt…

Fotoshoot met het Gala

Opdat elke gast van de BRAX-opening iets speciaals mee naar huis zou kunnen nemen – en natuurlijk ook zijn eigen model of reclamebureau – werd op de tweede verdieping van de winkel een speciaal hoogtepunt geplaatst! Een extra fotograaf met een scherm, flitsapparatuur enz. Het hoogtepunt: elk team mocht zelf poseren voor een gala-omslag. De omslagen zijn in twee minuten bewerkt, bijgesneden en gedrukt. Een slim mapje, dat was echt een geweldig idee! Er was ook een “opfrisstand” van Douglas, waar je alle nieuwe geuren kon uitproberen, van Hugo Boss tot Gucci. We werkten samen met enkele acteurs van de TV-serie “Alles was zählt” (RTL) en prompt proefden en vonden we geweldige nieuwe parfumcreaties (maar we willen hier geen reclame maken).

Slechts enkele minuten later hadden we onze Gala magazine cover in de hand en gingen we terug naar de eerste verdieping van de winkel. Ook hier was veel te zien, naast de DJ natuurlijk, ontelbare outfits, broeken, overhemden en dassen voor het komende seizoen. Zeggen ze niet dat foto’s meer zeggen dan duizend woorden? Dus hier zijn een paar indrukken van de grote winkelopening in Keulen:

BRAX – nu in Keulen

Op twee verdiepingen is er nu mode voor mannen en vrouwen, met de huidige trends en stijlen. BRAX in Keulen is gemakkelijk te vinden, op slechts een paar minuten lopen van het centraal station of van het nabijgelegen metrostation Appellhofplatz. Het ligt dus midden in het centrum van Keulen en is voor iedereen gemakkelijk te voet of met de metro te bereiken. Wij wensen u veel succes en danken BRAX voor de warme uitnodiging.

De volgende datum is al vastgesteld. Vrijdag gaan we naar Frankfurt am Main om de Escada zomer/herfstcollectie voor 2015 te zien. Natuurlijk zullen we ook foto’s nemen bij de Escada modeshow!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie