Candice – Model uit Parijs in interview

Model worden of zijn is de droom van velen. Candice leeft deze droom. Leuke uitstapjes, mooie outfits en een gevarieerd dagelijks leven is standaard voor haar. We spraken met haar en kregen spannende en interessante antwoorden over het leven als model.

86 – 65 – 94. De 1.78m lange Parisienne brengt deze grote waarden met zich mee. Met haar bruin/rode haar valt ze op tussen de massa. Maar hoe kwam ze in het modellenwerk terecht? Wat inspireert haar? Wij hebben de antwoorden. Nieuwe video’s van onze modellen zijn elke zondag om 12 uur te zien op ons Youtube kanaal! Volg ons > Modellen Youtube.

Wat bezielt je om model te worden?

Niets bijzonders, het is gewoon een beroep dat speelt met illusies en oppervlakkigheid.

Wat was je grootste succes / favoriete moment als model?

Mijn internationale campagne voor LE TANNEUR.

Hoe slaag je erin om zonder familie en vrienden te zijn tijdens je reizen?

Ik mis hen heel erg en zij missen mij natuurlijk ook. Als ik terugkom, breng ik al mijn vrije tijd met hen door.

Voor welke ontwerper zou je op de catwalk willen lopen?

Te veel… Maar ik kijk ook liever naar modeshows dan dat ik er zelf in loop.

Wat voor werk heb je tot nu toe gedaan?

Ik heb veel campagnes gedaan voor automerken (BMW, RENAULT, CITROEN). Ik heb ook veel confectie gedaan (Chacok American Vintage Desigual ….).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie