Model passen voor Chanel: achter de schermen voor de Haute Couture Show

Model Fitting voor Chanel – We hebben zojuist een kleine update gedaan aan de Model Wiki, inclusief de term“Fitting”. Snel uitgelegd, het passen voor shows en producties zodat de kledingstukken passen. We vonden deze video toevallig: Oldy, but goldy! Hier zie je designlegende Karl Lagerfeld passen voor de Chanel haute couture show.

Achter de schermen passen: Chanel Haute Couture Show

Ervaar uit eerste hand hoe de magie van Chanel haute couture zich ontvouwt. Dompel jezelf onder in de wereld achter de schermen terwijl de modellen hun kleding passen voor Chanel’s legendarische haute couture show. Deze video geeft je exclusieve inzichten in het voorbereidingsproces en laat zien hoe de kledingstukken perfect op maat worden gemaakt voor de modellen om te schitteren op de catwalk.

Modeshow: Haute Couture – De show

Betreed de glamoureuze catwalk van de Haute Couture show in Parijs en bewonder de adembenemende creaties van Chanel. Deze video neemt je mee op reis in de wereld van de haute couture en presenteert de fascinerende haute couture collectie in al haar pracht en praal. Beleef de show die de visie van de ontwerpers tot leven brengt en de modewereld inspireert.

Model voor Chanel? Nu solliciteren

Droom jij ervan om het wereldberoemde merk Chanel te vertegenwoordigen en te schitteren op de catwalks van de haute couture? Jouw droom kan werkelijkheid worden! Profiteer van deze unieke kans en solliciteer nu om deel uit te maken van de fascinerende modellenwereld van Chanel!