Converse Video’s – Sportst Sneakers, Samenwerkingen & Interviews

Converse Video’s – Converse schoenen zijn absolute designklassiekers. De typische witte dop en het ronde logo maken de modellen uniek ten opzichte van andere schoenfabrikanten. Converse vertrouwt op traditie en daarom is de Converse All Star sinds zijn ontstaan niet veranderd qua vorm en materiaal. Alleen als het om kleur of versieringen gaat, biedt Converse alles, van pailletten, bloemen, ruiten en graphics tot effen versies.

Echte fans van het merk houden alleen van hun Converse als ze er echt versleten uitzien. Zo heeft het merk zich intussen ontwikkeld van basketbalschoen tot allrounder voor alledag.

Converse campagnes

Converse schittert met hun authentieke campagnes. De nadruk ligt hier op de band met mensen en de persoonlijke identificatie met zichzelf. Veel campagnes richten zich op mensen zelf die andere mensen op de een of andere manier hebben geïnspireerd of op situaties die mensen elke dag overkomen.

Converse Basketbal All Star BB

Met de basketbalcampagnes ondersteunt het merk zijn nieuwe basketbalschoen. Van legende Julius “Dr. J” Erving tot de moderne spelmakers Kelly Oubre Jr, Shai Gilgeous-Alexander en Natasha Cloud, vloeiende creativiteit op en naast het veld heeft het spel altijd vooruit geholpen.

Converse All Stars Campagne

Alle sterren durven moedig te zijn, te aanvaarden wat hen onderscheidt en de moed te hebben de eerste stap voorwaarts te zetten. In hun niet aflatende streven naar vooruitgang veranderen de All Stars het spel, zodat iedereen kan spelen. Dit streven komt tot uiting in een nieuwe film die is gemaakt door All Stars for All Stars.

‘The Real Cool Converse Club

Een campagne van de Amerikaanse rapper Tyler The Creator, die al enkele jaren met Converse samenwerkt en schoenen en projecten voor Converse ontwerpt. In zijn campagne ‘The Real Cool Converse Club’ laat de rapper zien dat het niet uitmaakt tot welke scene of wereld je behoort, je kunt altijd cool zijn met een Converse-schoen en er eventueel nieuwe sociale omgevingen mee creëren. Of je nu punker, rocker of atleet bent, de All Star is gemaakt voor iedereen.

Converse Vormen Campagne

Wat als kledingontwerp genderneutraal was? Dat is de vraag die we probeerden op te lossen. Het basisidee is eenvoudig: jij bepaalt de kleren, niet de kleren jij. Converse Shapes is een nieuw soort kledingstuk. 5 stuks, 4 maten, 1 collectie voor elk lichaam.

Converse Spotlight: All Star-serie

Converse gebruikt zijn merk graag als platform om jonge en inspirerende kunstenaars een manier te geven om zich aan het publiek te presenteren. U vindt er interviews met artiesten en ontwerpers of live optredens van zangers en rappers uit de VS.

Interview met Virgil Abloh & Samuel Ross

In het kader van de Converse All Star Series sprak onze Senior Special Projects medewerker Jimmy Manley met Virgil Abloh en Samuel Ross over mentorschap door creativiteit en de volgende generatie baanbrekers. Ook All Stars Kobkit, Godswill Dlamini en Agata Panucci sluiten zich bij hen aan. De Converse All Star Series is een doorlopende ervaring voor een wereldwijde gemeenschap van All Stars om samen hun stemmen en talenten te ontwikkelen.

Interview met Joshua Video’s

In het kader van de Converse All Star Series sprak presentatrice Bimma Williams met Joshua Vides over creatieve intenties en het omzetten van kunst in een carrière. Hij wordt ook vergezeld door All Stars Ofek, Pedro en Kwame.

Converse All Stars Live

Rapper en zanger Taylor Bennett, broer van de populaire rapper Chance the Rapper treedt op tijdens All Star Night Live op 17 november 2020.

Bijdrage Converse

Als je meer wilt weten over de geschiedenis van Converse en de verschillende samenwerkingen, bekijk dan onze Converse post.