Er zijn overal bioscopen in Hamburg: op de Steindamm, in HafenCity of op de Dammtor

Het is weekend en je hebt nog steeds geen idee wat je met je vrienden gaat doen? Het regent buiten, maar u wilt toch van uw vrije dag gebruik maken? Wat dacht je van een filmavond? Heerlijke popcorn? Nachos met een hete kaassaus? Hier vindt u de populairste en beste bioscopen in Hamburg, van openluchtbioscopen tot luxe bioscopen, alles staat voor u op een rijtje. Veel plezier!

CinemaxX Hamburg Dammtor – Hamburgs vlaggenschip bioscoop

De “CinemaxX”-bioscoop maakt niet alleen indruk met zijn uitstekende filmkeuze en de uitstekende kwaliteit van de films, maar ook met zijn ligging. De bioscoop ligt direct aan het station Dammtor en is gemakkelijk te bereiken met de S-Bahn.

https://www.instagram.com/p/BryEq6CFg86/

Savoy Filmtheater – filmavond op Steindamm

Naast de gezellige sfeer biedt de bioscoop “Savoy Filmtheater” uitzendingen van Engelse theaters en worden ook actuele films en klassiekers in het origineel vertoond.

https://www.instagram.com/p/63cpZaKQD6/

Passage Kino – films, opera-uitzendingen & kunsttentoonstellingen op het grote doek

Er is niets dat de “Passage Kino” u niet kan bieden op het gebied van films. Van klassiek tot modern, van drama tot komedie tot liefde. Er is niet alleen animatie voor volwassenen, maar ook voor kinderen, dus er is voor elk wat wils en u kunt als gezin samen een film kijken zonder dat iemand zich hoeft te vervelen.

https://www.instagram.com/p/BttUPScATDb/

Abaton Kino – Hamburgs oudste arthousebioscoop

De Abaton-bioscoop is ideaal voor mensen die graag actuele films in het origineel en met ondertitels willen zien. Er zijn niet alleen klassieke films, maar ook documentaires, kinderfilms en thematische series. Ook is de kans groot dat u een regisseur, een auteur of een acteur ontmoet, want die ziet u vaker dan gemiddeld in de Abaton Kino. Dus hou je ogen open.

https://www.instagram.com/p/BaGrwQoldQo/

ASTOR Film Lounge HafenCity – luxe bioscoop in Hamburg

De bioscoop “ASTOR Film Lounge HafenCity” is de eerste premium bioscoop in Hamburg en werd in 2018 opgericht door Hans-Joachim Flebbe, die onder meer ook het bedrijf CinemaxX oprichtte. De bioscoop “Astor Film Lounge HafenCity” biedt, naast de luxueuze ambiance en het welkomstdrankje bij aanvang, ook een goede selectie films.

https://www.instagram.com/p/BsOVrcOgaLS/

UCI KINOWELT (Mundsburg) –

https://www.instagram.com/p/Bu1mopGF5mz/

Zeise Bioscopen – Standaard of OpenAir

Niet alleen de buitengewone locatie en de bijzondere sfeer overtuigen de gasten, maar ook het uitgekiende en tegelijkertijd onderhoudende programma. De bioscoop “Zeise Kinos” heeft niet alleen de normale bioscoopzalen te bieden, maar zorgt ook voor super afwisseling met een openlucht bioscoop.

https://www.instagram.com/p/BraFijEH6ix/

Koraal Bioscoop – Vintage

https://www.instagram.com/p/BNpQoTzjp-N/

Top 10 filmtips voor thuis

Grote kaskrakers kunnen natuurlijk niet alleen in de bioscoop worden bekeken. Er zijn ook tal van spannende avonturen te beleven op het beginscherm. Streamingdiensten zoals Netflix maken het mogelijk. Natuurlijk kunt u ook terugvallen op de beproefde DVD of Blue Ray. Nu blijft de vraag, wat te kijken? Hier zijn een paar tips van het redactieteam:

  • Mindhunter
  • Huis van het geld
  • The Chilling Adventures of Sabrina
  • Atypisch
  • Orange is the New Black
  • De Kroon
  • Stranger Things
  • House of Cards
  • Black Mirror
  • Narcos