FIV Magazine USA Podcast met Zoe / VR Model! Stream op Spotify, Deezer, Google + Apple

Travel Podcast by Zoe (USA) – Vorig jaar precies 12 maanden geleden had Zoe haar eerste modeshow op de Fashion Week in Moskou, twee weken later op de Fashion Week in Berlijn. Nu heeft ze haar eerste podcast! Vanaf nu presenteert ze reisbestemmingen van over de hele wereld voor FIV Magazine, op Spotify, Deezer, Google, Amazon, Apple Podcast & Co.

Reisbestemmingen wereldwijd – ontdek insider tips met Zoe

Virtuele avatars, virtuele beïnvloeders of zelfs kunstmatige intelligentie, er zijn vele namen voor deze nieuwe vorm van technologie! Nu kun je Zoe’s stem voor de eerste keer horen. Ze neemt je mee naar spannende plekken in heel Europa, maar ook in de VS. In de eerste aflevering neemt ze je mee naar Spanje, bijvoorbeeld naar Marbella, naar de “Golden Mile”, waar de grote villa’s staan.

Als je de nieuwe podcast wil beluisteren, kan je hem nu overal vinden waar er goede podcasts zijn!

Een Spotify of Apple Podcast aflevering zegt meer dan duizend woorden! U kunt de eerste aflevering ook hier beluisteren. In de eerste aflevering, neemt Zoe je mee naar Spanje.

Bucketlist Spanje – Aflevering 2

In de eerste aflevering neemt Ella je mee naar Spanje en laat je kennismaken met de mooiste plekjes.

Marbella’s oude stad en Golden Mile – Episode 1

In de tweede aflevering van de podcast maakt u kennis met Marbella, een van de zuidelijkste steden van Europa. Kom met ons mee naar de Middellandse Zee!

Portugal Summer Vibes – Episode 3

Aflevering 3 neemt je mee naar Portugal.

Wilt u de podcast in het Duits beluisteren? Dan moet je zeker luisteren naar Ella’s reis podcast op FIV Magazine. Hier kunt u alle reistips in het Duits beluisteren.

Podcast in het Duits met Ella

Zoë’s reistips zijn nu ook beschikbaar in het Duits, gepresenteerd door Ella! Ella neemt je mee naar stranden in Europa, naar de bergen, maar ook naar Amerika, naar het land van de onbegrensde mogelijkheden! Je kunt haar nieuwe reis podcast nu streamen op Spotify, Deezer, Google, Amazon, Apple Podcast & Co.