Foto update! Nieuws van Klara, Anni & Instagram ster Laura

Er is veel nieuws met onze modellen, naast veel banen zijn er veel nieuwe successen en natuurlijk veel nieuwe foto’s. Van Klara’s Milaan Fashion Week successen, tot de volgende reisbestemmingen van onze modellen en nieuwe foto’s van onze jonge meiden, hier is een kleine update met de nieuwste locaties en banen van 3 van onze modellen!

Klara – Terug uit Milaan

Onze lieveling Klara Marie is op weg naar Parijs na haar lange verblijf in Milaan. Ze kon veel ervaring opdoen en was te vinden bij castings, runways en shoots. Hier zijn een paar nieuwe foto’s van ons meisje in Milaan. Het meisje weet van geen ophouden, want nu staat de volgende reis voor de deur en dat is naar Parijs!

Mode week Milaan – Runway Klara

Klara heeft ook de catwalk in Milaan bezocht. Naast castings, shootings en agentschapvergaderingen, was Klara ook te zien op de catwalks in Milaan. Met haar lange benen en haar expressieve blik wist Klara de modeshowgasten te overtuigen.

Anni – Updates uit Parijs en Bali

Ons meisje Anni Barros is nu ook op een andere locatie te vinden. Ze is momenteel in Bali en klaar voor mooie shoots en jobaanvragen in het tropische paradijs. De eerste foto’s zijn al beschikbaar en u kunt ze hier bekijken. U kunt ook een update van onze kleine artiest vinden van haar tijd in Parijs eerder.

Laura – Instagram ster en tienermodel

Er zijn ook nieuwe foto’s en een kleine update van onze zonneschijn Laura. Met haar 16 jaar heeft Laura al meer dan 400.000 volgers op Instagram en wij snappen wel waarom! Met haar glimlach en haar lieve aard, roept ze bij iedereen een warm hart op. Bekijk haar nieuwe foto’s van haar shoot met de huidige Elle fotograaf Oliver Rudolph hier.