Heather Robertson – Training en workouts: Abs, Tabata & Strak figuur

Heather Robertson – Zij volgt een gezonde en sportieve levensstijl die zij met succes deelt met haar gemeenschap via sociale media. Zij leert de mensheid dat het erom gaat te experimenteren, nieuwe dingen te proberen, te falen en vooral fouten te maken, die vervolgens te erkennen en er vervolgens van te groeien. Ieder van ons heeft een ander reispad, maar de juiste benaderingen kunnen je laten ontdekken waar de reis heen gaat. Bij Heather Robertson leer je niet alleen veel over sport, maar kun je ook groeien met een gemeenschap die je steunt en motiveert. Wij hebben de meest succesvolle video’s van de unieke fitness infomercial voor u op een rijtje gezet om u te helpen gericht te trainen. Deze trainingen zijn perfect als je model wilt worden in bijvoorbeeld Berlijn, Keulen of Milaan. Met deze oefeningen train je het perfecte figuur voor je modellencarrière. Terug naar het overzicht van fitness influencers.

De staande buikspiertraining

Bij deze staande buikspiertraining hoef je niet te zitten of te liggen. Met een serie staande buikspieroefeningen train je je core en breng je je buikspieren echt op gang. Concentreer je vooral op je ademhaling. Je hebt geen uitrusting, gewichten of zelfs maar veel ruimte nodig voor deze workout. Wil je een taille hebben zoals Kendall Jenner? Probeer dan onze workouts voor een kleine taille. Doe mee en word fit.

Tabata Workout – Calorie Verbrander

Tabata Workout is een intervalworkout met hoge intensiteit die je tot het uiterste drijft. Deze training bestaat uit 20 seconden spanning en 10 seconden rust. Je hebt geen uitrusting of gewichten nodig om deze workout te doen. Volg gewoon Heather Robertson terwijl ze je door een serie lichaamsgewicht oefeningen leidt.

Volledige lichaamstraining voor een strakker figuur

30 oefeningen in 30 minuten. Er zijn geen herhalingen! Deze training raakt elke spier in je lichaam. Als u de intensiteit wilt verhogen, gebruik dan gewichten in de vorm van halters of waterflessen.

Killer workout zonder gewichten

Maak je klaar voor een korte maar zware cardio workout. Zes verschillende lichaamsgewicht oefeningen en dit circuit doe je drie keer met Heather Robertson. Je kunt deze HIIT workout overal doen!

Fitness Influencer: Chloe Ting, Mad Fit en meer

Ben je geïnteresseerd in de fitnesssector en laat je je graag inspireren door mensen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je de beste fitness influencers die je zullen begeleiden op je reis naar je droomfiguur.