Keulen | K1 City Centre Galleries

Zomer, zon, Keulen en kunst! Een insider tip voor iedereen die we niet voor onszelf kunnen houden! Op 27 juni 2014 zijn alle galeries in het centrum van Keulen tot middernacht open – gratis! Vernissages, evenementen, enz. in meer dan 15 Keulse galeries zijn erbij betrokken. Ons CM Models-team heeft al een blik geworpen op de interessantste en meest provocerende artiesten. Onze tip voor K1 Vrijdag:

#1 Tip van Stephan, CM Mediadesign
“Olieverf op doek” door Nathalie Pirottes

Nathalie Pirottes | K1 Galerie Köln | CM ModelsNathalie Pirottes fotografeert pinup meisjes die sensueel en extravagant tegelijk zijn. Nathalie brengt de achtergronden van haar foto’s terug tot de essentie. Hierdoor zijn haar modellen zeer aanwezig op de foto. Nathalie’s specialiteit is haar focus op het model. Ze wordt een leeuwin, een hert of krijgt een pluizig blauw konijnenmasker.

#1 Nathalie Pirottes in “Die Kunstgallerie”, 50667 Keulen .
Preview event is op 28 juni 2014. De tentoonstelling loopt daarna tot augustus 2014 en is te vinden in “Die Kunstgalerie”, St.-Apern-Straße 20, 50667 Köln.

Info en contact via 0157 76657983 of via e-mail naar diekunstgalerie@gmx.de

#2 Tip van Oliver, CM Model Management
“Courtesy Gallery by Hannes Norberts

De derde solotentoonstelling van Hannes Norbert lijkt op die van Nathalie Pirotte, alleen beperkt Noberts zich niet tot het beeld alleen. De hele galerij is wit. Alleen wit. De enige kleurindrukken komen van zijn indrukwekkende schilderijen. Een blauw zwembad, een duikplank over het water, blauw. Lettertypes die hele doeken vullen. Hannes Norberts zal je inspireren. Zijn tentoonstelling nodigt uit om te ‘zien’.

Hannes Norberts in “Galerie Klaus Benden”, 50667 Keulen.
Kleine special hier, Norbert’s persoonlijke rondleiding door de galerie, op vrijdag om 20:00. Te vinden in de “Glalerie Klaus Benden”, Helenstraße 2, 50667 Keulen.

Info en contact via 0221 2806858 of via e-mail naar info@galerie-klaus-benden.de
Website van de Klaus Benden Galerie

#3 Tip van Guido, CM Fotograaf
“Na het beeld” door Marina Gadonneix

De werken van Marina Gadonneix zijn geënsceneerde ruimtes. Ja, kamers! De verwijzing naar de modewereld is niet meteen duidelijk, maar Marina’s hele ruimtelijke ontwerpen zijn absoluut oogstrelend. Van zuivere, intense kleurverlopen waarin de grenzen van de ruimte voor de bezoeker verdwijnen tot monotone schaduwmuren. Marina is een professional in visuele effecten. Geboren in Parijs en bekroond met de Prix HSBC pour la Photographie in 2006. Onze derde HAVE TO SEE aanbeveling voor 27 juni 2014.

Marina Gadonneixs in “Galerie Kaune, Posnik, Spohr”.
U vindt de vernissage tot 16 augustus in het Gereonskloster 12, 50670 Köln

Website van Kaune, Posnik, Spohr

Overzicht
15 galerijen – één nacht

Geïnspireerd? Op 27 juni, K1 in Keulen Zomer! 15 galeries in het centrum en allemaal open tot 24:00! In de galerijen zijn verschillende tentoonstellingen en live-evenementen met de kunstenaars. Hier zijn de hotspots, dit is waar deze en andere gebeurtenissen plaatsvinden:

Peter Rudl zegt: “Kunst is de natuurlijke vijand van normaliteit!” Hij heeft gelijk. Nieuw is beter! Nieuwe kunst is een trendsetter. Vanuit de kunst kunnen we veel interpreteren voor media & mode. Wij zien de huidige trends in de maatschappij, maar ook in het individu – de kunstenaar/ontwerper. Kunstenaars durven iets nieuws te doen, net als wij! Wie zich wil laten inspireren, krijgt over een paar dagen, op 27.06.2014 in Keulen, de kans.

Meer informatie op www.k1-gallerien.de

De K1 Tentoonstellingen op 27.06.2014 (PDF)