Make-Up Artiesten / Make-up Artiesten / Stylisten in Düsseldorf

Gerenommeerde styling specialisten raden aan om met CM te werken. Zij vertalen trends altijd in looks en kunnen een nieuwe levenshouding creëren. Make-up artiesten en stylisten zijn scheppers en experts in hun vak, overal, over de hele wereld.

Boek ervaren stylisten voor Düsseldorf

Wij weten uit ervaring dat niet alle stylisten hetzelfde zijn! Taken op verschillende werkterreinen en in verschillende situaties verschillen soms sterk van elkaar. Stylisten moeten met mensen kunnen omgaan en zich hoffelijk presenteren tegenover klanten. Het stylen van een bekend persoon of op TV vereist andere vaardigheden dan bijvoorbeeld het stylen van een product shoot. Stylisten en deskundigen brengen al deze ervaring mee naar de set van uitgewerkte producties. Bel onze agenten! Voor commercials, fotocampagnes of zelfs shoots bieden wij u professionele visagisten en stylisten in Düsseldorf met hun individuele specialiteiten. Zoek uw expert voor de enscenering van expressieve foto’s. Concentreer u met uw team volledig op de eigenlijke foto- of reclameproductie. U kunt onze visagisten ook vinden in:

De onberispelijke stijl voor iedereen

Als agentschap werken wij in Düsseldorf al heel lang samen met visagisten, haarstylisten en make-up artiesten voor gerenommeerde reclamefotografen, productiemaatschappijen, cosmeticabedrijven en reclamebureaus in heel Europa. Uiteraard besteden onze visagisten, haarstylisten en visagisten speciale aandacht aan hygiëne en kwaliteit op de werkplek. Onze visagisten, haarstylisten en visagisten besteden ook aandacht aan een positieve stemming op de set, tijdens de foto- en videoproductie. Onze visagisten ondersteunen videoproductiebedrijven, evenementenplanners, fotografen en reclamebureaus op het gebied van make-up, haar en styling. Nog vragen? Neem nu contact met ons op, we kijken uit naar uw e-mail!

Stylingbureau: boek make-up artiesten en stylisten in Düsseldorf voor films

Wij helpen u graag als u een visagist of stylist van hoge kwaliteit nodig heeft in Düsseldorf, Keulen, Frankfurt, München en Hamburg. Wij bieden perfecte hairstyling en make-up voor uw commercials, fotoshoots en modeshows. Kom meer te weten over ons media- en reclamebureau en boek onze visagisten in: