Make-Up Artiesten / Make-up Artiesten / Stylisten in München

Uitstekende styling specialisten bevelen aan om met CM Models te werken. Styling is de wens om visueel iets goeds te doen voor mensen. De beeldende kunstenaars zetten stroom. Onze diensten in een oogopslag:

De perfecte look dankzij de meest gerenommeerde make-up artiesten

Als agentschap hebben wij goede visagisten, haarstylisten en visagisten voor gerenommeerde reclamebureaus, fotografen, cosmeticabedrijven en productiemaatschappijen. Dit omvat ook het stylen van nationale en internationale sterren voor evenementen. Met een verfijnd oog voor schoonheid en esthetiek voor strakke looks, verbluffende make-up of creatief werk. Bij ons vindt u de beste haar- en make-upartiesten in München en omgeving.

Boek haar / make-up artiesten voor evenementen in München

Bent u op zoek naar een ervaren visagist in Düsseldorf, Keulen, München, Hamburg en Frankfurt of in heel Duitsland? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden uitstekende styling- en make-updiensten om ervoor te zorgen dat uw evenementen, modeshoots, commercials, filmopnamen en modeshows perfect zijn. Verbeter de kwaliteit van uw fotoproducties met workshops. Make-up workshops samen met onze artiesten zijn erg populair, van make-up workshops tot individuele coaching. Een absoluut voordeel voor uw filmproducties. Onze make-up artiesten zijn experts met ervaring in hun vakgebied en speciale vaardigheden. Wij maken het u zo ongecompliceerd mogelijk om uw favoriete fotograaf in München in te huren, zodat u zich volledig op uw normale werkzaamheden kunt concentreren.

Boek stylisten nu ook in München

Zoals onze klanten uit ervaring weten, zijn niet alle stylisten hetzelfde! De werkterreinen van de verschillende gebieden in foto, video en TV verschillen soms sterk van elkaar in het dagelijkse werk op de set. Een open manier van doen is de beste kans voor de stylist om een goede baan te krijgen. Voor opnamen zijn uiteraard andere vaardigheden vereist dan voor bijvoorbeeld de adembenemende styling van beroemdheden wanneer zij op premières of in tv-shows en -series verschijnen. Stylisten en experts brengen hun ervaring mee naar boekingen voor grote producties. We kijken uit naar uw telefoontje! Boek onze visagisten ook in:

U kunt hier ook meer lezen over ons media- en reclamebureau.