Make-Up artiesten / Make-up artiesten / Stylisten in Hannover

Stylisten & Make-Up Artiesten Agentschap – De beste plaatsingen door ervaren experts. Onze gerenommeerde make-up artiesten & styling experts zijn altijd op de hoogte van de trends en passen deze toe in hun dagelijkse kunst in verschillende steden zoals Berlijn, Keulen, Hamburg, Düsseldorf en München. Make-up artiesten zijn scheppers en specialisten in hun werk, uit alle werelddelen. Er zijn zelden grenzen aan de creatieve expressie van een make-up artiest.

Boek haar / make-up artiesten in Hannover voor shootings

Bent u op zoek naar een uitstekende visagist in Keulen, Hamburg, München, Frankfurt en Düsseldorf of in heel Duitsland? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden een unieke styling en make-up service zodat uw filmopname of de volgende modeshow in Hannover perfect zal zijn. Verhoog uw productiekwaliteit door bijscholing. Onze make-up workshops zijn populair bij bedrijven, van smokey eye workshops tot persoonlijke één-op-één coaching. Voor interne reclameproducties met uw eigen opmaak, een absolute meerwaarde.

De beste look!

Als agentschap werken wij al vele jaren samen met visagisten en haarstylisten voor eersteklas PR-bureaus, productiemaatschappijen over de hele wereld, cosmeticamerken en fotografen. Natuurlijk hoort het stylen van VIPs ook bij het werk. Als het gaat om make-up, haar en styling, ondersteunen onze artiesten evenementenplanners, reclamebureaus en fotografen. Bij ons komt u in contact met de populairste visagisten voor Hannover.

Boek stylisten voor Hannover

Niet alle stylisten zijn hetzelfde. De taken op de verschillende werkterreinen verschillen nogal van elkaar. Het vermogen om in teamverband te werken, een open persoonlijkheid en een voorliefde voor het werken met mensen zijn essentieel. Voor een optreden op evenementen heb je andere vaardigheden nodig dan voor een fotoshoot. Voor grote producties, brengen goede stylisten al die jaren ervaring mee. We kijken uit naar uw telefoontje!

Dienst en bemiddeling van ons bureau

Voor fotoshoots hebben wij de beste selectie van ervaren stylisten en visagisten in Hannover met hun individuele vaardigheden. Bij ons vindt u de juiste fotograaf voor de perfecte enscenering van zinvolle foto- en videoshoots. Op die manier kunt u zich volledig concentreren op uw bedrijf. Boek ook visagisten in andere steden: