Kopen en verkopen in online winkels: schoenen, kleding, mobiele telefoons & Co.

U moet verhuizen of u wilt uw flat opruimen, maar u wilt uw oude spullen niet bij het vuilnis zetten. Soms zijn schoenen of kleren te klein geworden of heb je je oude camera niet meer nodig vanwege een nieuwe aanwinst, die er eigenlijk nog prima uitziet of perfect werkt. Geen probleem, het internet biedt ons vele mogelijkheden om gebruikte voorwerpen in geld om te zetten. Maar waar moeten we beginnen met het enorme aanbod op het internet – Wij van CM hebben een kleine lijst samengesteld van online winkels voor uw gebruikte artikelen om het u gemakkelijker te maken.

Online winkels: Tweedehands goederen kopen en verkopen

U bent bekend met namen als ebay Kleinanzeigen en Kleiderkreisel. Maar welke andere websites zijn er om je tweedehands spullen te verkopen en kun je alles op elke site zetten? Sommige websites zijn gespecialiseerd in een paar punten.

Quoka

De website Quoka biedt u alle categorieën om iets te verkopen of te kopen. Van autobanden tot huishoudelijke apparaten, Quoka biedt een enorme keuze aan producten.

Aanbeveling voor Quoka op Trustpilot: 263 beoordelingen

Gebruikt

U hebt een nieuwe camera en wilt niet dat uw oude stof ligt te vangen of uw baby is nu een peuter en u hebt uw nog goed bewaarde kinderwagen niet meer nodig. Tweedehandsverkopen zijn meer gespecialiseerd in elektronische apparaten zoals camera’s, smartphones, spelconsoles en dergelijke.

Aanbeveling voor tweedehands op Trusted Shops: 536 beoordelingen

Kleiderkreisel

Kleiderkreisel – iedereen weet waar het over gaat als ze de naam horen. Op Kleiderkreisel vindt u soms oude schatten voor een leuke prijs of artikelen die niet meer in de winkels worden verkocht en door gebruikers online worden gezet.

Aanbeveling voor Kleiderkreisel op Trustpilot: 696 beoordelingen

Meisjes vlooienmarkt

Meisjesvlooienmarkt, een vlooienmarkt voor alles wat een meisjeshart begeert. Hier kunt u uw oude schatten kwijt en ze ruilen met andere verkopers of kopers.

Aanbeveling voor Mädchen Flohmarkt op Trustpilot: 117 beoordelingen

  • 2.5 / 5.0

 

Ubup – Uw tweede hand

Wilt u er modieus en bewust uitzien, maar hebt u het geld niet voor dure merken? Ubup biedt tweedehandskleding voor vrouwen, mannen, meisjes en jongens.

Aanbeveling voor ubup op Trustpilot: 3.065 beoordelingen

Rebelle – Luxe merken verkopen en kopen

U droomt al lang van een Louis Vuitton-tas of Christian Louboutin-sneakers, maar uw portemonnee heeft het niet meer? Of wil je je Prada of Dior jasje verkopen op een gerenommeerde site? Dan willen wij van CM u graag voorstellen aan Rebelle. Rebelle is meer gespecialiseerd in luxemerken en biedt haar klanten de mogelijkheid snel en goedkoop aan luxeartikelen te komen.

Aanbeveling voor Rebelle op Trustpilot: 2.716 beoordelingen

Vestiare Collective

Vestiare Collective – maakt het supergemakkelijk om je oude schatten te verkopen en nieuwe te kopen. Vestiaire Collective is ook gespecialiseerd in luxemerken en biedt een ruime keuze aan designerartikelen voor mannen en vrouwen. Dus als je hier niets vindt, heb je niet echt gekeken.

Aanbeveling voor Vestiare Collective op Trustpilot: 35 beoordelingen

 

Ebay advertenties

Ebay Kleinanzeigen – de naam is al zeer bekend. U kent de situatie: u wilt snel van uw bed af of u hebt met spoed een nieuwe mobiele telefoon nodig. Met ebay classifieds, kunt u een straal instellen met uw locatie en kijken wie er hoe ver weg is. Dit bespaart u tijd en stelt u in staat snel te handelen.

Aanbeveling voor ebay Kleinanzeigen op Trustpilot: 595 beoordelingen