Lange nagels: alledaagse tips & DIY-serum

Lange nagels – bijna elk meisje droomt ervan om lange en mooie nagels te hebben. Vooral als model zijn gezonde en verzorgde nagels een must. Ergert u zich aan uw korte, broze vingernagels? In deze video vertellen we je over mogelijke fouten in je nagelroutine die ervoor zorgen dat je nagels niet meer groeien. Nagelverzorgingstips die je zeker moet proberen. Tot slot stellen we je een geweldig DIY serum voor dat je zeker moet proberen! Nu kun je beginnen met je nagelverzorging! Lees hier meer over handverzorging. Terug naar Nagelverzorging en terug naar de Schoonheidsgids.

Tips voor lange nagels in het dagelijks leven

In deze video tonen we je fouten die je zeker moet vermijden in je volgende nagelroutine. Of je nu droge of gele nagels hebt, in deze video krijg je handige tips om precies dat te voorkomen! Enkele van de tips worden in de volgende punten behandeld:

  • Dunne nagels in het dagelijks leven: gebruik plastic handschoenen bij het afwassen, breng vaseline aan voor en na het huishouden.
  • Gebruik acetonvrije nagellakremover om droge nagels tegen te gaan.
  • Om geel wordende nagels te voorkomen, wrijft u een schijfje citroen gedurende 3 minuten in en houdt het vervolgens in lauw water.
  • Vermijd nagelbijten, als tip: breng bittere nagellak aan

DIY serum voor lange nagels:

Bekijk deze DIY video om eindelijk lange nagels te krijgen. Met slechts 3 ingrediënten, kun je ’s nachts een lange nagel serum maken. Alles wat je nodig hebt is een citroen, een kleine schil, olijfolie en knoflook. En nu is het jouw beurt, probeer het, het is tijd voor lange en gezonde nagels!

  • Ingrediënten: 1/2 citroensap, 2 theelepels pure olijfolie, 1 teentje knoflook
  • Stap 1: Hak het knoflookteentje fijn en doe alle ingrediënten in de kom.
  • Stap 2: Meng de ingrediënten en laat ze een uur staan.
  • Stap 3: Dompel de nagels in het serum gedurende 10 minuten.
  • Ga hier 7 dagen mee door en je nagels worden gegarandeerd langer

Lange nagel routine voor beginners

Wil je lange nagels maar heb je geen tijd voor de nagelsalon? Dan is deze handleiding perfect voor jou. Hier leer je snelle en eenvoudige tips over acrylnagels.

Nagelverzorging tips: Nagelverzorging tips, fouten & meer

Meer nagelverzorgingstips vind je hier!

Nagelverzorging tips: Routine, tips & veelgemaakte fouten

Als model zijn goed verzorgde nagels een must, want ze maken een grote indruk! Bekijk enkele video’s in dit artikel en leer handige trucs waarmee je thuis gemakkelijk manicures kunt uitvoeren. Van de nagelverzorgingsroutine, over nuttige tips, tot fouten die je ten koste van alles moet vermijden, alles komt aan bod.

Foute nagellak: Tips, trucs en meer

Is de nagellak dof, blijft hij niet lang zitten of vormt hij belletjes? Er zijn veel redenen waarom nagellak er niet zo goed uitziet als je had gehoopt. In deze video leer je handige tips & trucs, alsook DO’s & DON’Ts bij het aanbrengen van nagellak.

Beenverzorging: tips, scheren, epileren, harsen & meer

Hier vindt u nuttige tips over het thema beenverzorging.

Nagelverzorging: tips, nagels, fouten, ontwerpen & meer

Hier kom je terug bij het nagelverzorging overzicht.