Los Angeles Fashion Week: de beste ontwerpers & runway shows

Los Angeles Fashion Week – Als model is de Fashion Week natuurlijk een van de belangrijkste data van het jaar. De beroemdste ontwerpers allemaal op één plek en nieuwe collecties idealiter door u gepresenteerd. Misschien ben je zelfs wel eens in een modeboetiek van het merk geweest. Los Angeles organiseert ook één keer per jaar een Fashion Week waar alle belangrijke mensen uit de modewereld, of het nu ontwerpers, modellen, critici of modellenbureaus zijn, op en aan de catwalks te zien zijn. Hier laten wij u een paar indrukken zien van de Los Angeles mode-scene, zodat u als model er een gevoel voor kunt krijgen en het perfecte model kunt worden.

Modeweek 2020: The Majestic Downtown

The Majestic Downtown ligt in het hart van het centrum van Los Angeles en was gastheer van de L.A. Fashion Week. Het prachtige gebouw bestaat al sinds 1924 en vormde het perfecte decor voor de Fashion Week met een totale oppervlakte van meer dan 30.000 vierkante meter en een adembenemende, historisch bewaarde ambiance. 9 meter hoge Italiaanse plafonds, boogramen, gebeeldhouwde marmeren zuilen en originele marmeren vloeren sieren het interieur.

Kaart: Los Angeles Fashion Week 2020

The Majestic Downtown – waar de Los Angeles Fashion Week werd gehouden:

Street View – zo ziet het gebouw er van buiten uit:

Michael Costello: Jurken voor Kylie Jenner, Cardi B & JLo

Een briljante ontwerper die op 15-jarige leeftijd zijn eerste modezaak opende en jurken ontwierp voor sterren als Céline Dion en Jennifer Lopez. Kylie Jenner droeg Costello’s jurk op haar verjaardagscover van een tijdschrift en hij haalde al de krantenkoppen met de jurk van Cardi B tijdens de Paris Fashion Week, die hij creëerde.

George Styler: Modeontwerper uit Servië

De in Los Angeles gevestigde modeontwerper uit Servië staat bekend om zijn gebreide kleding in etnische look en zijn unieke ontwerpen. Zijn kleding heeft het gehaald tot in de grote modetijdschriften en op de catwalks van de grote modeweken.

Merlin Castell: Rondingen en brede schouders

Ongebruikelijke vormen, creatieve landingsbanen, wijde silhouetten. Merlin Castells jurken staan bekend om hun rondingen en brede schouderaccenten door kussentjes.

Rene Tyler: Plus Size

Deze ontwerpster heeft het haar doel gemaakt om op te komen voor de plus size gemeenschap. Er was een gebrek aan vertegenwoordiging bij grote runway shows en de LA Fashion Week, dus schreef zij geschiedenis als de producer van de eerste plus size modeshow tijdens de LA Fashion Week.

Kahini Couture: Vrouwelijk & Onvoorspelbaar

De ontwerpen van Kahini zijn geïnspireerd op de laatste modetrends in de VS en Europa. Elke stijl is chic, vrouwelijk en luxueus, met een element van onvoorspelbaarheid. Jurken, jasjes en cocktailjurken hebben interessante texturen en geometrische kleurendessins.

Luxueuze jurken

Elie Madi is een Libanese modeontwerper die nu in Los Angeles woont. Haar handelsmerk belichaamt luxueuze ontwerpen en straalt weelde en charme uit in haar collecties zonder over de top te zijn. Madi heeft supersterren gekleed als Carrie Underwood, Katy Perry, Jennifer Lopez, Paris Hilton en nog veel meer.

Lakris: Buns & Smokey Eye

LaKris is opgericht door het in Rusland geboren model Kristina Sutton. De look op de catwalk tijdens de Fashion Week in Los Angeles wordt gekenmerkt door hoge knotten en smokey red eyes make-up looks.

Fabiana Milazzo: Exclusieve avondjurken

Haar passie voor kunst en haar drang naar vernieuwing brachten haar ertoe nieuwe stijltechnieken te ontwikkelen: Verfijning, vrouwelijkheid en originaliteit zijn de kenmerken van het merk en zijn het DNA geworden. Met avondjurken creëert Fabiana veelzijdige en authentieke stukken die als ware kunstwerken kunnen worden beschouwd.

Q Design & Play: Straat- en stadskleding

Het street en urban wear merk creëert charmante, eenvoudige en idyllische stukken. De kleding is praktisch, confectieklaar en toch uitgesproken uniek, waaronder overhemden, polo’s, gebreide kleding, schoenen, sieraden en tassen.

Los Angeles Fashion Week in Conclusie

Zoals u ziet, biedt Los Angeles niet alleen high fashion en luxe glamour, ook creativiteit en individualiteit komen hier op de catwalk. De sfeer is iets relaxter dan op de catwalks in Milaan en New York. Hier kunt u ook lopen voor ongewone ontwerpers en onconventionele mode.