Miami Yacine: Designer – De nieuwe videoclip van Duitslands meest succesvolle rapper op Youtube

Welk modellenbureau staat voor high fashion & design? Je hebt gelijk. Onze nieuwkomer Boris in de videoclip van Duitslands meest succesvolle rapper op Youtube. Kokaina heeft al meer dan 120 miljoen views. Nu brengt Miami Yacine Designer uit. In de video zie je niet alleen nieuwkomer Boris, maar ook Luisa, Linn (Milan) en Flower. Dure outfits, designertassen, levensstijl zoals in Miami.

Miami Yacine – Designer Muziek Video x Boris, Luisa, Linn & Flower

Miami Yacine: Platina status

Miami Yacine is een Duitstalige rapper (voor wie hem nog niet kent) van Marokkaanse afkomst die is opgegroeid in Dortmund. Zelf behoort hij tot de Dresdense groep KMN Gang. Miami Yacine is de succesvolste Duitse rapper en heeft alleen al op zijn videoclip Kokaina meer dan 120 miljoen views. Zijn eerste mixtape bracht hij in 2012 volledig gratis uit – vandaag, na al dit succes, moeilijk te geloven! Hij werd pas echt bekend met de valsingle Kokaina, in september 2019. Alleen al in de eerste maand had de video 10 miljoen videoweergaven en sindsdien is dat extreem gestegen! In januari van dit jaar, kraakte het de 100 miljoen views grens. Miami Yacine had niet alleen succes op YouTube, maar ook in de muziekverkoop en haalde natuurlijk de Duitse muzieklijsten. Zijn single heeft nu platina status.

Video-opname in Berlijn

Enkele weken geleden ontmoetten we in Berlijn de muziekproductie van Miami Yacine, samen met onze modellen Boris, Louisa, Linn en Flower. De video-opname was inderdaad spectaculair, aangezien de meeste scènes ’s avonds en ’s nachts werden opgenomen. In een oude enorme fabriekshal, met neonlichten en sterke lichteffecten op 50 meter baan. De videoclip van Designer heeft alles in zich. Miami Yacine is een groot artiest die al veel bereikt heeft en zeker nog veel meer zal bereiken. Het liedje Designer en de videoclip gaan over de mode-industrie en haute couture. Wie houdt er niet van, de grote merken zoals Prada, Hermes, Balmain, Gucci of Dior? Miami Yacine heeft al deze high fashion merken verzameld in zijn muziek video Designer.

Boris in het bijzonder heeft het fantastisch gedaan als het hoofdmodel in de videoproductie. Hoewel hij op dezelfde dag naar Berlijn werd gevlogen, was elke opname perfect. We zijn erg blij met de samenwerking en kunnen ook Miami’s videoclip voor het nummer Kokaina aanraden, waarmee Air in 2016 zijn grote doorbraak in Duitsland beleefde:

Miami Yacine Kokaina