Linn voor Dolce & Gabbana #1 modeshow in Milaan

Dolce & Gabbana – Nadat Linn dit jaar al veel heeft meegemaakt, van modellencoaching tot haar eerste grote videoclip met een van de hotste Duitse artiesten Miami Yacine, tot muziekvideo-ontwerpster, had ze nu haar eerste show in Milaan voor Dolce & Gabbana. Kort daarna Amerika, dan weer kort in Duitsland en door naar Milaan. Met onze partner Agency Women, heeft ze nu een van de meest geweldige banen bij Fashion Week Milaan binnengehaald. In Dolce & Gabbana op de catwalk, in een van de grote modehoofdsteden. Italië staat voor de hoogste designerkunst en Milaan in het bijzonder. 100% high fashion – gefeliciteerd uit Berlijn!

Linn voor Dolce & Gabbana

https://www.instagram.com/p/BrVJl_NBRbD/

Backstage bij Dolce & Gabbana Alta Moda en Alta Sartoria

https://www.instagram.com/p/BrNqxNen5h6/

Dolce & Gabbana is een van de grootste high fashion bedrijven. Dolce & Gabbana werd opgericht door Domenico Dolce, geboren in 1958, en Stefano Gabbana, geboren in 1962 in Milaan. Dolce & Gabbana kreeg haar eerste internationale erkenning met name door Madonna, die het high fashion merk vele jaren begeleidde. De twee modeontwerpers creëerden meer dan 1500 kostuums.

In de jaren ’90 breidde het duo zijn positie verder uit, onder meer met een parfum, dat de prijs voor het beste damesparfum van het jaar in de wacht sleepte. Sindsdien is Dolce & Gabbana zich blijven ontwikkelen en heeft samengewerkt met vele artiesten, zoals Beyonce en Kylie Minogue. Dolce & Gabbana omvat nu niet alleen de hoofdlijn, maar ook Alta Moda, zoals Dolce & Gabbana Junior.

Dolce & Gabbana biedt haar klanten niet alleen eersteklas stoffen en ontwerpen van de hoogste kwaliteit, maar ook lifestyle en luxe. Met deze mix overtuigt het merk al sinds zijn ontstaan en blijft het zich verder ontwikkelen. De modeshows behoren tot de meest gewilde ter wereld, dus nogmaals een groot applaus voor onze Linn en haar eerste Dolce & Gabbana modeshow!

Berlin Fashion Week Afsluitende Show door CM