Modeboetieks in Frankfurt am Main – Zalando, Bershka & Allure

Winkelen tussen wolkenkrabbers? Dat is iets wat je meestal alleen in andere landen vindt. Maar Frankfurt am Main is iets speciaals! De stad nodigt u uit om te winkelen en te ontspannen. Van het Frankfurter Hof tot de grote torens van de banken – hier vindt u topboetieks en altijd nieuwe modetrends uit de hele wereld. Hier kun je terug naar het modellenbureau. Veel plezier met winkelen! Wil je meer weten over de ontwerpers achter de collecties? Interessante interviews met modeontwerpers, nieuwe collecties en backstage inzichten bij shows en modeweken zijn te vinden in FIV Mode Magazin.

Weet je het al? Top modetijdschriften

Modeboetiek aanbevelingen

Loding – Schoenen & Overhemden

Hochstraße 56
60313 Frankfurt

Het Franse bedrijf biedt schoenen, overhemden en accessoires voor de moderne man in Frankfurt. De bijzonderheid: alle high-end producten kosten hetzelfde.

+

Zalando Winkel

Leipziger Strasse 41-42
60487, Frankfurt

Eerst alleen in Berlijn, maar nu ook in Frankfurt: de winkel van de bekende onlineshop. Hier kun je alles vinden wat hij en zij zoeken. Maar schreeuw alsjeblieft niet te hard.

+

Alegria

Schweizer Str. 25
60594, Frankfurt

Bij Alegria is er een grote selectie van ongewone damesmode. Bekende labels zoals Görtz of Françoise Girbaud zijn hier ook te vinden.

+

Mode & Jeans Hal

Heinrich-Lanz-Allee 16
60437 Frankfurt (Kalbach)

Een enorme hoeveelheid mode van topmerken wacht op u op meer dan 500 vierkante meter. Een winkelervaring van een speciaal soort. Van maat 34 tot 52, je vindt hier alles.

+

Allure

Stephanstraße 14-16
63013 Frankfurt am Main

De laatste dames- en herenmode. Alure is tijdloos, elegant en chic. De boetiek voor al diegenen die een stap voor willen zijn.

+

Bershka

Zeil (MyZeil) 106
60313, Frankfurt

Mensen reizen zelfs uit het buitenland voor de mode van Bershka. De winkel van de onlineshop is een van de populairste adressen voor modeliefhebbers.

+

Cmoog

Hochstraße 39
60313 Frankfurt am Main

Van de nieuwste trends tot prachtige juwelen – Cmoog in Frankfurt biedt unieke koopwaar. Altijd een bezoekje waard.

+

Amercian Aparel

Kaiserstr. 23
60311 Frankfurt

Het Amerikaanse label biedt fair trade mode aan. U kunt hier naar hartelust winkelen. Er is zelfs een nieuwe capuchon voor de hond.

+

Azita

Münzgasse 10
60311, Frankfurt

In de Münzgasse worden mode, kunst en muziek gecombineerd. Op een nonchalante manier. Als u cultuur uit verschillende gebieden op één plaats wilt ervaren, is dit de plek voor u.

+

Appelgroen

Glauburgstr. (hoek van Oeder Weg) 95
60318, Frankfurt

Gedempte tinten ontmoeten felle kleuren. Individueel. Anders. Met ontwerpers uit Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.