Talents modellenbureau: van Instagram naar Tik Tok

Talent scouten als modellenbureau is niet zo gemakkelijk als je zou denken. Want hoewel er miljoenen mensen in de directe omgeving zijn die talent hebben, zijn de speciale weinigen, de parels, moeilijk te vinden! Ten eerste gaat niet iedereen ervan uit dat hij het potentieel heeft om een internationaal topmodel, een groot influencer of zelfs een acteur te worden. Voor velen moet het talent er zijn en natuurlijk moeten zij intensief worden bevorderd. Ons modellenbureau is gespecialiseerd in het koesteren van talent en hen tot uitmuntendheid te brengen door middel van individuele programma’s. Wij vertegenwoordigen verschillende categorieën van talent.

Influencers op Instagram, Tik Tok en YouTube

Voordat u denkt aan het klassieke high fashion model wanneer u denkt aan een modellenbureau, doet ons management veel meer! Naast onze modellen zorgen wij ook intensief voor onze bloggers, zodat zij door voldoende bereik echte influencers worden. Naast de promotie van jong talent houden wij ons ook bezig met de reeds aanwezige grote talenten, met een miljoen fans en meer. Daarom is ons werk niet alleen op het gebied van mode, maar veel breder dan menigeen op het eerste gezicht zou denken van een modellenbureau. Op het gebied van technologie, auto’s, maar ook onroerend goed, regelen wij banen voor bloggers, zodat zij de producten en merken binnen hun gemeenschap kunnen promoten.

Modellen voor de modewereld

Ons modellenbureau richt zich op de ontwikkeling van jonge modellen, de zogenaamde New Faces, vooral op de internationale markten. Omdat niet alle modellen hetzelfde zijn. Het eerste niveau bestaat uit regionale modellen die klussen doen voor bijvoorbeeld regionale bedrijven. Wie het iets verder schopt, kan ook met succes model staan op de hele nationale markt, van optredens in de sociale media tot online shops en reclame. Internationale modellen gaan nog een stap verder. Natuurlijk is de opbouw hier ook het meest tijdrovend en intensief. Tegelijkertijd zijn de successen en de kansen voor jonge modellen op de internationale markt het grootst. Want hier liggen de grote klussen, van lookbooks voor bekende ontwerpers tot reclamecampagnes. Bovendien bent u niet alleen afhankelijk van een nationale markt, maar heeft u uw netwerk verspreid over vele steden, direct ter plaatse. Door een gerichte selectie van lokale of regionale partners kan voor het model een zeer sterk netwerk tot stand worden gebracht. Elk jaar en elk seizoen, bezoek je je partners voor twee of drie maanden. Op die manier heeft u altijd een kleine pauze op de nationale markt, zodat de klanten ernaar uitkijken om uw gezicht weer te zien!

Muzikanten in muziekbeheer

Als muziekuitgeverij geven wij ook wat van ons muzikaal talent uit. Want vooral talenten met een mooie stem en wellicht het juiste bereik in de sociale netwerken moeten gepromoot worden! Natuurlijk is het promoten van muzikanten en talenten net zo intensief als het plannen van internationale high fashion modellen in de volgende generatie, maar het is nog steeds de investering waard omdat je jonge mensen helpt een duurzame carrière op te bouwen.

Als muziekuitgeverij zorgen wij niet alleen voor de juiste omkadering, d.w.z. inhoud, organisatie, planning, partners en nog veel meer, wij zijn vaste contactpersonen en 360° partners voor de klanten maar ook voor onze artiesten.

Bent u op zoek naar een specifiek talent?

Net zoals niet alle modellen hetzelfde zijn, is niet alle talent hetzelfde. Er zijn veel passies van mensen die bijvoorbeeld in de reclame nodig zijn, of die door mensen gehoord of gezien willen worden. Dit zijn niet alleen onze bloggers en influencers, high fashion modellen en muzikanten, maar ook vele andere talenten zitten verborgen in ons modellenbureau:

  • Sporten zoals atletiek
  • Krijgskunsten zoals Ju Jutsu, of Kung Fu
  • Acteurs voor reclamespots en films
  • Spreker en redenaar voor evenementen

Ons modellenbureau en onze managers kunnen u helpen snel en gemakkelijk het perfecte talent te vinden.