Zoe Dvir: Van barman tot catwalk model

Virtuele modellen – Zoe Dvir is niet alleen op het avatar podium. De eerste virtuele influencer werd in 2016 gecreëerd door Trevor McFredries en Sara Decou. Lil Miquela is een van de beroemdste digitale modellen. Een ware revolutie in de modewereld. Kendall Jenner, Bella of Gigi Hadid waren het nieuws van gisteren. De virtuele modellen werken zich langzaam een weg omhoog in de modewereld. Zoe Dvir bestaat nog maar kort en heeft al een modeshow gelopen en op de cover van een tijdschrift gestaan. Met haar perfecte look is Zoe veelzijdig en een echt rolmodel voor jongere mensen. Ze voert campagne voor het welzijn van dieren en slaagt erin een carrière als model te beginnen terwijl ze studeert. En dit alles ondanks het feit dat ze niet echt is. U kunt hier lezen over haar succes: Virtuele modellen.

Wie is Zoe? Krullend haar, barman en model

Zoe Dvir is 22 jaar uit Tel Aviv en werkt zich snel op naar succes. Ze heeft blauwe ogen en donkerbruine krullen. Ze is veganist, strijdt voor vrouwenrechten en beïnvloedt de sociale media. Zij is niet alleen model, maar werkt ook als barman en studeert kunst en design. In haar vrije tijd schildert ze graag en wandelt ze graag met haar hond.

Virtueel model Zoë: activiste, veganiste en rolmodel

Er worden steeds meer restaurants geopend met veganistische gerechten en er zijn ook steeds meer veganistische levensmiddelen in de supermarkt. In Zoë’s geboorteland Israël eet 5% van de bevolking veganistisch. Dat is meer dan in enig ander land in de wereld. Hoe toepasselijk, dan, dat Zoe zichzelf ook rekent tot de rangen van het veggie front.

Het is duidelijk dat veganisme een gezonde manier van eten kan zijn en het geweldige lichaam van de 22-jarige verklaart, maar Zoe is met veel meer bezig dan alleen haar eigen gezondheid en lichaam. Haar doel is om haar volgers te wijzen op misstanden op het gebied van veeteelt, maar ook duurzaamheid. Zoe staat voor verminderde, bewuste consumptie, tegen bont en heeft als doel de massa bewust te maken van grieven en de gevolgen van onze impact op de aarde.

Experts en stylisten: Zoe01 naar succes

Het is indrukwekkend hoe Zoe Dvir erin slaagt om naast haar studie en baan als barman tijd te vinden om model te zijn. Dat is een van de voordelen van een 3D animator: Tijd doet er niet toe. Zoe is gemaakt door een Israëlisch bedrijf dat al enkele jaren actief is in de tech scene. Het bedrijf, Zoe01, heeft een team van kunst-, styling- en social media-experts en computertechnici om Zoe Dvir en Ella Stoller te creëren.

Zoe is niet gebaseerd op een specifiek persoon, maar werd gecreëerd door experts om succes te creëren. Het enige kenmerk dat is overgenomen zijn Zoë’s krullen. Haar krullen komen van het feit dat de dochter van de maker krullend haar heeft. Zoë is een van een trio avatars die in Tel Aviv zijn gemaakt en onlangs populair zijn geworden in de Verenigde Arabische Emiraten. Zoe werd direct aangenomen door het MMG modellenbureau en tekende daar een contract.

Eerste banen voor kunstmatige avatars: CHAIN, Bird en meer

Haar eerste opdracht was voor een novembernummer van het tijdschrift Nationals Luxury. Zoe was opgemaakt met mooie gewaagde tinten. De stylisten creëerden 5 verschillende make-up looks met haar, van een meer natuurlijke look tot een opvallende make-up look met een felle rode tint met rode lippen. Dus Zoë is veranderlijk en volledig veelzijdig.

Zoe voor CHAIN: eerste modeshow

Zoe zal haar onderscheiding vieren als catwalkmodel tijdens de modeshow van het label CHAIN. Ze zal dan virtueel te zien zijn op de Russische modeweek. De plantaardige kleding wordt met de hand gemaakt in Buenos Aires in een kleine plaatselijke fabriek. Het merk weerspiegelt zowel tijdloos, minimalistisch als buitengewoon design. Slechts één jaar na de lancering riep Vogue Italië CHAIN uit tot “Next Green Talent”.

Zoe @ Fashion Week Berlijn voor Marc Cain

Marc Cain VR Fashion Show – Op 19 januari 2021 is het zover: Wereldpremière @ Fashion Week Berlin! Na de geweldige slotshow van CM op de laatste #MBFW, zal er dit jaar een modeshow zijn die de wereld nog nooit eerder heeft gezien. De show van MarcCain wordt het hoogtepunt van 2021. We kunnen nog geen details bekendmaken, maar na een lange voorbereiding en productie zullen we u iets presenteren wat nog nooit eerder op de Berlin Fashion Week is vertoond. Met een livestream van Vogue Duitsland. Dit is hoe we de nieuwe twintiger echt aftrappen: Hoe geweldig!

Bird Scooter: virtuele modellen snel onderweg

De e-scooter, die aanwezig is in grote steden, is ook aanwezig in Zoë’s thuisstad Tel Aviv. Dus heeft de provider Bird samengewerkt met Zoe om het product in de schijnwerpers te zetten. Zoe rijdt met de e-scooter door de straten van Tel Aviv en bezoekt de leukste plekjes!

Eerste tijdschriftartikel in Duitsland

Zoe en Ella met de grote Insta-stars, in één tijdschrift! Nu in het nieuwe nummer, inclusief interviews met Sarina Nowak (Curvy Model), Kasia Lenhardt en coverstory met Louisa Mazzurana. FIV Magazine (Issue #6), de eerste Duitstalige reportage over onze digitale avatars Zoe & Ella. U kunt het e-magazine gratis online lezen:

Virtuele Influencers: Top Lijst! Lil, Miquela, Zoe Dvir & Co.

We duiken in de wereld van digitale modellen, influencers en Instagramsterren. Virtuele influencers veroveren de markt en zijn niet langer een hype. Lil Miquela, Zoe en Ella! Het gaat allemaal over mode en welke buzz deze virtuele persoonlijkheden creëren in de modewereld. Wie zijn dat? Wie heeft ze gemaakt? Welke rol spelen ze in de hedendaagse mode en sociale mediawereld. Wij laten u kennismaken met modellen als Lil Miquela en Ella Stoller, de eerste twee virtueel gecreëerde modellen, en met wat elk van hen zo bijzonder maakt. En hoe ze het voor elkaar kregen om op de catwalks en covers te komen. Hier is de top lijst van virtuele avatars:

Ella Stoller: Virtueel model, luxe blondine & gek – dit is Ella

Ella Stoller schittert sinds 2019 in de modellenwereld. Binnen een jaar heeft zij al verschillende modellenklussen binnengehaald en heeft zij weten te inspireren met haar buitengewone uiterlijk en haar sympathieke charisma. Hieronder vindt u een kort overzicht van enkele van de meest succesvolle modellenjobs en -campagnes. Hier kunt u artikelen vinden over andere succesvolle kunstmatige avatars.

Lil Miquela: Instagram-ster uit de VS & puur digitaal

Het Braziliaans-Amerikaanse model, muziekartieste en influencer heeft tot nu toe de wereld op zijn kop gezet met haar bijna 3 miljoen. Op het eerste gezicht, zou je denken dat ze een levend persoon is. Ze draagt echte kleren zoals Supreme en luxe merken zoals Chanel. Haar uitvinders Trevor McFredries en Sara DeCou creëerden samen met Brud, een technologie start-up in Los Angeles. Nu werkt ze met modellen als Bella Hadid en krijgt ze grote samenwerkingscontracten.