Ella Stoller: Virtueel model, luxe blondine & gek – dit is Ella

Virtuele modellen – Ella Stoller schittert sinds 2019 in de modellenwereld. Binnen een jaar heeft zij al verschillende modellenklussen binnengehaald en heeft zij weten te inspireren met haar buitengewone uiterlijk en haar sympathieke charisma. Hieronder vindt u een kort overzicht van enkele van de meest succesvolle modellenjobs en -campagnes. Hier kunt u artikelen vinden over andere succesvolle kunstmatige avatars.

Ella Stoller: van roze influencer tot blond model

Terwijl Kendall Jenner, Bella Hadid en Co. al jaren de catwalks van deze wereld veroveren, oogsten ook virtuele modellen steeds meer succes in de modewereld. Ella Stoller is net als Zoe Dvir een digitale influencer uit Tel-Aviv, Israël. Zij inspireert het hele land en overtuigt de modewereld met haar veelzijdige persoonlijkheid. Met haar dansjes op TikTok en haar Instagram-account trok ze de aandacht in de modewereld. Ze heeft al verschillende modellenbaantjes gehad en op de cover van een tijdschrift gestaan. Hier is een overzicht van virtuele modellen over de hele wereld!

Instagram: stijlvolle outfits en individualiteit

Ze deelt haar leven op verschillende social media platforms zoals Instagram en TikTok en vermaakt zo haar groeiende gemeenschap. En het begon allemaal in november 2019, toen Ella haar eerste Instagram-post plaatste en haar eerste stap in de mode-industrie zette. Stijlvolle outfits en roze haar haar posts tellen enkele honderden likes en regelmatig positieve commentaren.

Creatieve Tik-Tok video’s van een CGI model: @ellastoller

Niet alleen een mooi gezicht, maar ook een echt danstalent. Met bijna 7k volgers is ze een van de eerste virtuele influencers op TikTok. Haar meest geklikte video telt zelfs bijna 215k kliks. In totaal heeft ze al 17k likes op haar TikTok account en haar fanbase blijft maar groeien. Hier is een video van een uitdaging op TikTok:

Zoe01 Uitvinder van de virtuele modellen

Zoe01 creëerde niet alleen de krullenbol Zoe Divir maar ook het digitale model Ella Stoller. Zoe01 is een technologisch en creatief bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerp & de ontwikkeling van computer gegenereerde persoonlijkheden. Dus ontwierp Zoe01 een kunstmatig model met persoonlijkheid voor de werkelijkheid en werd gelanceerd op Instagram. En met succes – het model heeft inmiddels een fanbase van bijna 11 duizend volgers opgebouwd en krijgt talloze modellenklussen in Europa en in haar geboorteland Israël.

Hier vindt u andere succesvolle virtuele modellen in de wereld:

Eerste cover van het AK Magazine

Samen met het succesvolle model Yael Shelbia sierde Ella Stoller de cover van het Israëlische tijdschrift AK. De twee modellen komen uit verschillende werelden, maar ze geven een individuele toets. Een succesvolle eerste optreden voor Ella Stoller. Een model kan zich niet meer wensen voor haar eerste cover.

Eerste tijdschriftartikel in Duitsland

Een jaar later, krijgt Ella haar eigen artikel in FIV Magazine, samen met Zoë. Zoe en Ella met de grote Insta-stars, in één tijdschrift! Nu in het nieuwe nummer, onder andere interviews met Sarina Nowak (Curvy Model), Kasia Lenhardt en coverstory met Louisa Mazzurana. FIV Magazine (Issue #6), de eerste Duitstalige reportage over onze digitale avatars Zoe & Ella. U kunt het e-magazine gratis online lezen:

Buffalo: “Bolder than Ever” campagne met Ella

Buffalo Campaign – De “Bolder than Ever” collectie is uit, met een geweldige campagne video en onze Ella(VR). In de video zie je de wereld zoals hij is: Duikers! 6 modellen vertegenwoordigen de verschillende facetten van de samenleving in de campagne en onze Ella maakt er deel van uit. 6 modellen, 6 verschillende locaties en één boodschap. Dansend voor de wolkenkrabber, blij in de supermarkt en gloednieuw: virtueel met onze Ella in het museum. Ontdek hier alles over de nieuwe collectie en het verhaal erachter.

Leef mooier! Nu met Ella

Een van Ella’s speciale opdrachten was bijzonder uitdagend, aangezien het virtuele model voor de eerste keer spreekt! Ella is niet alleen fotomodel en influencer, maar werkt nu ook voor een heel groot, gerenoveerd vastgoedportaal. De allereerste, kleine snippets zijn een paar uur geleden gepubliceerd op GetKey, direct op de homepage. Dus alle bezoekers van het onroerend goed portaal zullen eerst onze Ella ontmoeten!

Vastgoed presenteren met VR-modellen

Bron: GetKey

Fix Underwear en Paletté Swim

Een van haar eerste modellenjobs was voor Laben Fix Underwear. Het was dus slechts een kwestie van tijd voordat ze haar gemeenschap zou inspireren als zwemkledingmodel. Met Paletté Swim heeft ze haar perfecte samenwerkingspartner gevonden. Flatterende maar nauwsluitende snits, felle kleurencombinaties en gedurfde patrooncombinaties weerspiegelen perfect de stijl van Ella Stoller.

Digitale voedselcampagne met Take3: Next Level

Of het nu sushi, pizza, Indiaas of co. is, hier promoot Ella Stoller een Israëlische bezorgdienst. Ze laat zien dat je je lievelingseten vanuit je luie stoel kunt bestellen.

Hier is de reclame voor de Israëlische bezorgdienst Take3: Next Level:

Virtuele Influencers: Top Lijst! Lil, Miquela, Zoe Dvir & Co.

We duiken in de wereld van digitale modellen, influencers en Instagramsterren. Virtuele influencers veroveren de markt en zijn niet langer een hype. Lil Miquela, Zoe en Ella! Het gaat allemaal over mode en welke buzz deze virtuele persoonlijkheden creëren in de modewereld. Wie zijn dat? Wie heeft ze gemaakt? Welke rol spelen ze in de hedendaagse mode en sociale mediawereld. Wij laten u kennismaken met modellen als Lil Miquela en Ella Stoller, de eerste twee virtueel gecreëerde modellen, en met wat elk van hen zo bijzonder maakt. En hoe ze het voor elkaar kregen om op de catwalks en covers te komen. Hier is de top lijst van virtuele avatars:

Zoe Dvir: Van barman tot catwalk model

Zoe Dvir is niet alleen op het avatar podium. De eerste virtuele influencer werd in 2016 gecreëerd door Trevor McFredries en Sara Decou. Lil Miquela is een van de beroemdste digitale modellen. Een ware revolutie in de modewereld. Kendall Jenner, Bella of Gigi Hadid waren het nieuws van gisteren. De virtuele modellen werken zich langzaam een weg omhoog in de modewereld. Zoe Dvir bestaat nog maar kort en heeft al een modeshow gelopen en op de cover van een tijdschrift gestaan. Lees hier meer over het catwalk model:

Lil Miquela: Instagram-ster uit de VS & puur digitaal

Het Braziliaans-Amerikaanse model, muziekartieste en influencer heeft tot nu toe de wereld op zijn kop gezet met haar bijna 3 miljoen. Op het eerste gezicht, zou je denken dat ze een levend persoon is. Ze draagt echte kleren zoals Supreme en luxe merken zoals Chanel. Haar uitvinders Trevor McFredries en Sara DeCou creëerden samen met Brud, een technologie start-up in Los Angeles. Nu werkt ze met modellen als Bella Hadid en krijgt ze grote samenwerkingscontracten.