Antonio Tortorella – Internationaal Malemodels 1ste snee!

Antonio – Hij weet niet waar hij eerst heen moet. We beginnen dit jaar ook met een paar nieuwe gezichten. Ons nieuwe schildersmodel Antonio Tortorella valt bijzonder op, en niet alleen in Duitsland. Als u een glimp wilt opvangen en Antonio in actie wilt zien, neem dan een kijkje op ons YouTube-kanaal om er zeker van te zijn dat u niets mist.

Antonio – Onze coole jongen als rijzende ster!

Er komt zoveel meer kijken bij modellenwerk dan alleen het uiterlijk. Wanneer je een coole look combineert met ambitie en professionalisme, kun je Antonio een beetje beter voorstellen. U kunt vele facetten zien in onze nieuwe video. Voor ons en onze klanten is het belangrijk dat onze modellen, naast hun edgy look en coole charisma, ook vriendelijk zijn en een glimlach toveren op iedereen in de zaal. Antonio is hier zeker een grote hulp, want hij bruist gewoon van de positieve energie.

Internationale startbanen – Milaan, Parijs & Londen

Voor ons is één ding zeker sinds de eerste keer. Antonio hoort thuis op de catwalks van de metropolen. Een spannende reis staat voor hem op het punt te beginnen, want er is overal belangstelling voor hem. Aangezien zijn wortels ook in Italië liggen, is de band met Milaan super en is de anticipatie enorm hoog. Als er iets is waar je zeker van kunt zijn, is het dat Antonio de modellenwereld stormenderhand zal veroveren.

Antonio – Impressies van onze opnamedag

Als u meer van Antonio wilt zien, kunt u hier een clip van zijn eerste indrukken bekijken en u laten besmetten door zijn positieve aard. Als u in de toekomst niets wilt missen, volg dan ons YouTube-kanaal en blijf op de hoogte van nieuwe gezichten en spannende nieuwe video’s.

Foto’s van de opnames met Oliver Rudolph