Australia Fashion Week: Lente/Zomer 2021 – De beste shows en ontwerpers

Fashion Week Australia: Lente/Zomer mode – Eindelijk weer Fashion Week! Modegeschiedenis wordt gemaakt. Nieuwe lente- en zomernieuwigheden worden in Sydney door Australische topontwerpers en modemerken op de catwalks gepresenteerd door de prachtige modellen. Van haute couture tot Pret-A-Porter, modeliefhebbers komen aan hun trekken. Topmodebloggers op Instagram, modetijdschriften, beroemdheden en modeliefhebbers kijken uit naar het nieuwe seizoen dat tijdens AAFW 2021 wordt gepresenteerd.

Hoogtepunten van de Australische modeweek

Welke bekende Australische ontwerpers en welke nieuwkomers vulden dit jaar de catwalks met hun nieuwe collecties voor de Australische zomer? Welke ongewone snitten en stukken zijn hot en welke niet? En het belangrijkste, hoe ziet de mode voor het nieuwe seizoen er eigenlijk uit? Video’s zeggen meer dan 1.000 woorden! Hier zijn de hoogtepunten van de lente-zomer collecties. Laat je betoveren door de shows in de charme van Sydney en de jurken.

Cue

Lanceringsevenement

Ginger & Smart

Manning Cartell

Wij zijn verwant

Daniel Avakian

Australië: alle data in een oogopslag

Australia Fashion Week – inspirerende straatmode, runway shows met exclusief uitgenodigde gasten en de beste ontwerpers van Australië. De Australia Fashion Week wordt jaarlijks in Sydney gehouden. Tijdens de 5-daagse modeweek zijn alle ogen gericht op de uitzonderlijke mode van Australië.