De hipste cafés in Hamburg: de beste koffie, verse sappen & veganistische broden

Cafés in Hamburg – In de buurten rond de Outer Alster of midden in het centrum van de parel? Je vindt ze overal, de kleine, verborgen cafés en ontbijtgelegenheden van Hamburg. Heerlijke wafels, verse schalen, of een warme koffie met een plakje cake. De perfecte snack voor tussendoor ! Natuurlijk dachten we ook aan de cafés in Eppendorf, Schanze of hippe hipstercafés. Na een lange dag van modellenbureaus bezoeken, is het tijd om naar een gezellig hotel te gaan. Wij hebben een lijst samengesteld van de coolste en lekkerste cafés in de havenstad Hamburg!

Top 10 beste cafés in Hamburg

Hier zijn onze insider tips voor de hipste cafés in Hamburg, rond de Alster!

Moki’s Goodies: Schalen & Fruit

Bij Moki’s Goodies vind je super lekkere bowls met vers fruit, of zelfs avocado toast. Ze beschrijven zichzelf als een mix van soul food en superfood. Wie wil er nu niet genieten van lekker eten en tegelijkertijd iets goeds doen voor zijn lichaam? Dus op naar Moki’s Goodies!

4.0 / 5.0 (831 beoordelingen op Google)

Kaart – Moki’s Goodies kunt u hier vinden:

Met hart en suiker: koffie en cake

Met hart en suiker, dat is niet alleen de naam van het café, het is ook het motto dat je kunt herkennen in het interieur en de met liefde gemaakte creaties. Ideaal voor het ontbijt, maar ook voor een plakje cake in de namiddag. Beide locaties zijn super centraal. Een klein maar fijn café met een unieke sfeer. Probeer het eens!

4.7 / 5.0 (771 beoordelingen op Google)

Met hart en suiker zul je hier vinden:

Verkering en verkering: de beste kaneelbroodjes

Balz und Balz is opgericht door een jonge broer en zus en wordt sindsdien met succes geleid. U vindt er alles wat uw hartje begeert, van ontbijt tot lunchhapje. Het ligt in Eppendorf, is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en kan worden gecombineerd met een bezoek aan het stadscentrum. Balz und Balz is vooral beroemd om zijn kaneelbroodjes en zelfgemaakt gebak. Dus een bezoek is in ieder geval de moeite waard.

4.8 / 5.0 (471 beoordelingen op Google)

De balts en balts vertoning is hier:

Mad About Juice: Smoothies en sappen

Bij Mad About Juice kun je terecht voor de lekkerste en verste sappen en smoothies in Hamburg. Je kunt hier ook allerlei soorten sandwiches, salades en ongelooflijke bowls krijgen. Mad About Juice bevindt zich verschillende keren in Hamburg. U vindt het filiaal in het stadscentrum hier:

4.3 / 5.0 (261 beoordelingen op Google)

Dit is Mad About Juice:

Luicella’s Ice Cream: gekke ijsjes en milkshakes

Luicella’s ijs is balsem voor de ziel. Wie kijkt er niet uit naar de warme lente- en zomermaanden en een bolletje ijs? Het bijzondere van Luicella’s Ice Cream is dat de klanten niet alleen kunnen genieten van hun unieke creaties, maar ook de mogelijkheid hebben om smaken op het wensbord in de winkel te schrijven en het team creëert ze. Een breed scala aan speciale ijsjes en heerlijke milkshakes wachten hier op u. En nu het beste: u kunt ook workshops volgen waar u uw favoriete ijsje zelf leert maken. U kunt de ijscoupes ook online bestellen en aan huis laten bezorgen. Dus neem een kijkje!

4.6 / 5.0 (454 beoordelingen op Google)

De ijswinkel bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van het centraal station en het Alstermeer:

Café Hejpapa: verse biologische keuken

Het moderne café met sneeuwwit interieur serveert creatieve bistrogerechten met biologische ingrediënten. Elke ochtend wordt er vers gekookt en gebakken in de open keuken. U vindt er een ruime keuze aan ontbijt- en lunchgerechten, bereid op basis van eigen recepten en met biologische ingrediënten.

4.4 / 5.0 (351 beoordelingen op Google)

Café Hejpapa is hier te vinden:

Hanging Out Café: Bali Feeling

Hier kunt u de drukte van alledag vergeten en ontspannen in de gezellige schommels onder het genot van een gezonde bowl of een veganistisch broodje. Heerlijke taarten en vitaminerijke smoothies zijn hier ook verkrijgbaar.

4.7 / 5.0 (201 beoordelingen op Google)

Het Hanging Out Café is hier gevestigd:

Public Coffee Roasters: duurzame koffie

Public Coffee Roasters biedt koffie van hoge kwaliteit, afkomstig van zorgvuldig geselecteerde koffieboerderijen. Hierbij wordt aandacht besteed aan duurzaamheid en aan ecologische en economische factoren.

4.6 / 5.0 (455 beoordelingen op Google)

Hier vindt u Public Coffee Roasters in Neustadt:

Nord Coast Coffee Roastery: Unieke smaak

Bij Nord Coast is het motto: niet alle koffie is hetzelfde. Unieke smaken worden gecreëerd door het roosteren van verschillende variëteiten aan te passen. Ook hier wordt veel aandacht besteed aan duurzaamheid en de herkomst van de bonen.

4.5 / 5.0 (1.474 beoordelingen op Google)

De North Coast Coffee Roastery is hier gevestigd:

Kropkå: Eigen biologisch brood

Een lieflijk café waar u heerlijk kunt ontbijten, een tijdje kunt rondhangen of van een lichte lunch kunt genieten. Hier vindt u versgebakken biologisch brood, heerlijke croissants, gebak en yoghurt of vers geroosterd brood, zelfs veganistisch.

4.6 / 5.0 (279 beoordelingen op Google)

U kunt de Kropkå hier vinden:

Een perfecte snack in Hamburg

In Hamburg vindt u gegarandeerd alles om uw eetlust te stillen. Zoete cafés, heerlijke koffie, de beste bowls en de verste smoothies of een heerlijk ontbijt. Zorg ervoor dat u tijdens uw verblijf in Hamburg ten minste één van deze cafés bezoekt!