Dekking! Christoph & Alina voor komo

In april 2015 vond de covershoot voor het Komo magazine van Stadtrevue Verlag plaats. De uitgeverij is gevestigd in de Belgische wijk van Keulen en publiceert elk jaar een nieuw nummer van het modetijdschrift. Dit jaar werden twee van onze nieuwe gezichten gefotografeerd. Christoph (20) en Alina (18) hadden het geluk om dit jaar de nieuwe gezichten op de cover van Komo magazine te zijn. De shoot met fotografen vond plaats in het Belgische Huis aan de Neumarkt, waar ook een van onze modellen op locatie was. Arijana zal ook te zien zijn op sommige van de foto’s. De locatie was een bibliotheek, die door de rustieke houten uitstraling een zeer klassieke sfeer had. De ontwerper de heer von Eden stelde zijn kleding ter beschikking, die onze modellen mochten dragen.

Onze top 3 selectie

We maakten onze selectie drie weken van tevoren, waarvoor we een moodboard maakten en nadachten over wie het meest in aanmerking zou komen voor een covershoot. Onze nieuwe gezichten Christoph en Alina vielen meteen in de smaak bij de selectie en we waren het er allemaal over eens. Christoph en Alina zijn de nieuwe gezichten op de cover. Het modetijdschrift zal nu een jaar lang te zien zijn en zal ook aanwezig zijn op het stadswijkfestival “le bloc”. Trouwens, meer informatie over het Standfest vindt u ook in het tijdschrift.

Le bloc’ Casting

De casting voor de modeshow “le bloc” op 13.06.2015 vindt plaats op 12.05.2015. Er worden modellen gezocht voor de catwalk om de kleding van enkele ontwerpers te presenteren op het Stadviertel Fest in een afgesloten parkeergarage. Er worden 7.000 mensen verwacht.

Verdere links

Meer interessante links naar ‘le bloc’ 2015 vindt u hier:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie