ESCADA Fashion – Show in Frankfurt

Een luxueuze locatie, de nieuwe Escada-collectie, een enthousiast publiek. Op vrijdagavond werd de nieuwe Escada en Escada Sport Pre-Fall Collection gepresenteerd in het Steigenberger Hotel – Frankfurter Hof. Twee geselecteerde modellen presenteerden de mode, gekenmerkt door pasteltinten, op een catwalk in de wellnessruimte van het gerenommeerde 5-sterrenhotel. Ons CM Models team zat op de eerste rij, Michelle doet verslag van exclusieve impressies van de Escada modeshow.

ESCADA Pre-Fall Collectie 2015 in het Frankfurter Hof

We zijn nog maar nauwelijks bij het Steigenberger Hotel – Frankfurter Hof in Frankfurt am Main of we worden al vriendelijk begroet door een portier met hoge hoed en uniform. Fancy auto’s komen aanrijden, een rode loper plaveit de ingang van het hotel. Vanaf 18.00 uur verzamelen de gasten van de Escada modeshow zich in de wellness-ruimte van het luxueuze hotel. Dit zal dienen als catwalk voor de modellen vandaag. Een uitstekende locatie voor de exclusieve presentatie van de nieuwe ESCADA en Escada Sport Pre-Fall Collection 2015.

We zijn enthousiast over de nieuwe collectie van het Brits-Indiase modelabel. De filosofie van het modehuis is veranderd: In de jaren ’90 stond Escada voor luxueuze jetsetmode in Duitsland. Vandaag de dag staat het nobele merk nog steeds voor luxe, kwaliteit, kunst en cultuur, maar ook voor een eigentijdse lifestyle voor de moderne, tech-savvy en bereisde vrouw.

Voorjaarscollectie 2017

Hier kunt u de Pre-Fall Show 2017 zien. Elegante en chique jurken gecombineerd met prints en geweldige felle kleuren.

Cocaïnemodellen gaat naar ESCADA modeshow

Ons CM Models team werd persoonlijk uitgenodigd voor de Escada modeshow en staat op de gastenlijst; met hen zijn model en catwalk expert Giuseppe Buonvino, CEO Stephan Czaja en model agent Regina Steinpress. We gaan opgewonden naar de spa. De glanzend gouden lift brengt ons naar de eerste verdieping, we lopen door lange gangen en kunnen eindelijk de opgewonden stemmen van de eerste gasten al horen. Een grote dubbele deur staat open: We zijn op de juiste plaats! Het publiek heeft zich netjes aangekleed, dames presenteren zich in mooie cocktailjurken of fijne jump suits, mannen dragen pakken: WOW! Een ober biedt ons vriendelijk mousserende wijn en zelfgemaakte limonade aan. We leveren kort onze jassen in bij de garderobe en trakteren onszelf op een glas mousserende wijn: Op een heerlijke avond en een inspirerende modeshow van Escada.

Het modehuis ESCADA – Een nieuwe tijdgeest

De afgelopen jaren kampte het eens zo succesvolle modemerk met insolventie, maar het krabbelde weer op dankzij een verandering van eigenaar. Onderneemster Megha Mittal bracht een nieuwe glans en gaf het luxebedrijf een nieuw gezicht. Het modelabel Escada had zich in 2014 volledig teruggetrokken van de grote catwalks, er werden geen nieuwe collecties gepresenteerd. In stilte, weten we nu, werd gewerkt aan nieuwe ideeën en ontwerpen. Sinds begin 2015 is het modemerk terug in München met een nieuwe herfst/wintercollectie. Escada is terug op de catwalks van de modewereld.

En actie: ESCADA modeshow begint

De muziek wordt wat luider, gesprekken worden onderbroken, alle hoofden draaien gespannen naar de catwalk. De fotografen gaan in positie staan en beginnen te flitsen. Het eerste model komt het kuuroord binnen. Casual outfits worden het eerst getoond, pasteltruien, bijpassende broeken en sjaals, evenals gebloemde en pastelkleurige gewatteerde jasjes. We vernemen dat de hele collectie wordt gekenmerkt door elegante pasteltinten. Er zijn kleine pauzes tussen de individuele outfit presentaties. Er worden heerlijke hapjes geserveerd en obers voorzien de gasten van drankjes. Ons CM Models team leert interessante persoonlijkheden kennen en we hebben leuke gesprekken.

De stemming is steeds goed, de mensen blijven klappen en zich vergapen aan de nieuwe Escada-creaties. Niet alleen de fotografen maken enthousiaste foto’s, maar ook de gasten halen hun camera tevoorschijn. De show gaat verder met chique, zakelijk passende jurken en kostuums. Een pastelroze kostuum met een peplum springt in het bijzonder in het oog. DROOMEN! Naast knielange, licht uitlopende jurken in klassiek zwart, is er ook een rijk rood dat zijn stempel drukt op de collectie. We zijn opgewonden. Chique, geraffineerde outfits die zowel overdag op kantoor als ’s avonds in een bar of restaurant gedragen kunnen worden. Praktisch, serieus EN elegant.

Als klap op de vuurpijl danst een model over de catwalk in ballerina spitzen. Escada pikt danselementen op. De rode, lange japon waait om de benen van het model tijdens de vele pirouettes. Buitengewoon en goed. De laatste foto’s worden gemaakt, de baas van het kuuroord wil ook op de foto met ons team. We krijgen een korte, persoonlijke rondleiding op de locatie. Een echte aanrader is de nostalgische barbarenwinkel, waar mannen niet alleen hun baard kunnen laten stylen, maar ook de middag kunnen doorbrengen met een glaasje wiskey. Voordat we teruggaan naar onze auto, krijgen we een kleine goodiebag in onze handen gedrukt. Een lange, interessante en inspirerende avond loopt ten einde. We zijn blij met de nieuwe indrukken die we bij Escada hebben kunnen opdoen en gaan op weg naar Keulen.

Escada opening 2013 vlaggenschip winkel partij Frankfurt Youtube Video

Hier kunt u een video bekijken van Escada’s Grand Opening Party 2013 in Frankfurt. Met sterren en bekende gezichten kun je een indruk krijgen van de mode en flair van Escada:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie