Hayley Hasselhoff x CM! Gebogen model uit LA – nu in Duitsland

Hayley Hasselhoff – Nu op CM! Hayley Hasselhoff werd al vroeg ontdekt als gebogen model door Ford Models. Sindsdien werkt zij als een succesvol plus size model in de VS. Nu wil Hayley meer in Europa doen, vooral in Duitsland, en zo zijn we bij elkaar gekomen! De naam “Hasselhoff” is een echt handelsmerk in Duitsland, reden genoeg voor haar om wat vaker naar Duitsland te komen. Zij woont momenteel nog in Los Angeles, maar pendelt meer en meer tussen LA en Londen. De reis is niet ver meer! Wij kijken erg uit naar haar toekomst en naar de samenwerking met ons team! Hier zijn wat eerste video scènes en foto’s van Hayley – Welkom! Nu in CM Curved!

Hayley: Eerste scènes

In deze korte video kunt u Haley zien als een gebogen model, een absolute droom voor elke fotograaf en klant! Met haar vriendelijke manier van doen, haar charisma en haar houding is zij een echt rolmodel, zoals u ook later in de interviewscènes zult zien. Hier is een klein voorproefje van wat komen gaat.

Dat is Hayley: zelfverzekerd, sterk en mooi!

Hayley is een buitengewone jonge vrouw die Los Angeles tot nu toe tot het centrum van haar leven heeft gemaakt. Zij begon met modellenwerk op 14-jarige leeftijd en probeerde het schoonheidsideaal van vrouwen te veranderen. Nu vertegenwoordigt zij dit schoonheidsideaal en heeft het gemaakt op covers, de modeweek en om gezien te worden in interviews!

Het allereerste gebogen model op de Playboy-cover

Hayley heeft al verschillende optredens in Duitsland achter de rug, o.a. op de Berlin Fashion Week. Hailey stond ook op de cover van Playboy als een gebogen model – het allereerste gebogen model ooit.

 

Kijk eens naar deze post op Instagram

 

Een bericht gedeeld door hayley amber hasselhoff (@hhasselhoff)

Instagram en portfolio

Meer nieuws, nieuwe foto’s en video’s van Hayley Hasselhoff zijn te vinden op Instagram en natuurlijk op ons Instagram-kanaal.

Hoe kleed je je perfect als vrouw met rondingen?

Niet alleen als model is Hayley een sterk rolmodel voor jonge meisjes en zelfvertrouwen. Op TV en YouTube geeft Hayley ook tips voor outfits, om je goed te voelen.

Sommigen zullen zich Hayley Hasselhoff herinneren van haar vader, David Hasselhoff. Hij was vroeger een zeer beroemde serie acteur en zanger. Hij veroverde de hitlijsten met onder andere het lied “I’ve been looking for freedom”. Hij werd wereldberoemd door de serie “Baywatch”, die nog steeds bestaat. In Duitsland in het bijzonder, is de naam “Hasselhoff” super beroemd.

Vijf jaar geleden sprak zij reeds met Lorraine over haar leven en haar werk als krom model. Hier kunt u het nog eens zien in het interview op YouTube.

Eerste foto’s en indrukken

Hier zijn een paar eerste foto’s en indrukken uit Hayley’s portfolio.

Luke Wooden

 

Luke Wooden

Luke Wooden

Luke Wooden