Irene Luft – Dark Paradise op de #MBFW

Irene Luft is al een gevestigde naam in de mode-industrie. Ook dit jaar overtuigt zij op de Fashion Week Berlin met het thema “Dark Paradise”. We waren er live voor u en lieten Irene ons de donkere kant van de modewereld zien.

Eerst Germanys Next Topmodel, dan Fashion Week

Irene Luft richtte haar gelijknamige label op in 2008. Een jaar later mocht zij een collectie ontwerpen voor het 4e seizoen van de TV produktie Germanys Next Topmodel, die vervolgens door de jonge modellen in de show werd gepresenteerd. Sindsdien heeft het luxe prêt-à-porter merk de catwalks van de wereld in vervoering gebracht. De moderne, maar ongrijpbare, vrouwelijke en romantische stijl met een vleugje vooruitstrevendheid is de signatuur van het merk.

Irene viert groot succes

Na haar afstuderen aan de Academie voor Mode en Design in München, richtte ze haar eigen merk op. Kort daarna, de grote doorbraak. Haar originaliteit en sterke persoonlijkheid worden weerspiegeld in de adembenemende jurken. Door de verwerking van edele en dure stoffen tot mode die geschikt is voor dagelijks gebruik, zijn vele grote persoonlijkheden haar bekend geworden. Tot haar trouwe klanten behoren Franziska Knuppe, Verona Pooth en Viktoria Lauterbach. Irene Luft heeft ook klanten in de Arabische Emiraten.

Irene Luft herfst/winter 2019 op MBFW

De donkere kant van Fashion Week – Irene Luft presenteert ons “Dark Paradise”. Dit is de naam waaronder de verschillende kledingstukken over de catwalk lopen. Edele jurken met zwart kant, lange handschoenen met franjes en kleurrijke accenten maken het geheel elegant en stijlvol. De make-up is gekozen om bij de outfits te passen. Lichte huid met zwarte accenten op de ogen en witte contactlenzen die het geheel een zekere “horror-look” geven. Wij denken dat het meer was dan alleen een show, Irene Luft gaf ons een ervaring met Dark Paradise.