Le bloc 2015 – het Keulse modehoogtepunt gaat zijn zevende ronde in

Zon, mode, goed humeur. Het mode- en designfestival Le Bloc vond zaterdag in Keulen plaats onder een stralende hemel. Kleine boetiekjes openden hun deuren en trokken de modeminnende bezoekers met zomerse mode, DJ’s midden in de winkel en drankjes specials. Highligts van de dag: de modeshows om 16.00 en 18.00 uur op de parkeerplaats. Ons CM Models team wapende zich met camera’s en mengde zich onder de bonte menigte. U kunt ook een video van le bloc 2014 vinden – bekijk hem hieronder!

Last minute voorbereidingen voor Le Bloc 2015

Al om 8 uur ’s ochtends is ons CM Models-team druk bezig met de laatste organisatorische voorbereidingen voor le bloc 2015. De modellen worden gepast, visagisten zijn aan het werk, krulspelden worden in het haar gedraaid, de geur van haarlak hangt in de lucht. De anticipatie voor de modeshow weegt zwaarder dan de nervositeit. We zetten de laatste flitskraampjes op. Bezoekers kunnen leuke souvenirfoto’s maken en de foto’s meteen meenemen voor een onvergetelijke dag.

Vakantiegevoel met focus op mode & design

De straten van de Belgische wijk vullen zich tegen het midden van de ochtend langzaam met modebewuste bezoekers in kleurrijke jurken, luchtige bruine topjes of de trendy hippie-look met haarbanden met bloemen. Samen met muziek en een kop of twee Malibu, verbazen de gasten zich over de mode van de stedelijke en kleine “in” boetiekjes in de Belgische wijk. Niet alleen de kinderen zijn blij met de kleurige ballonnen, de tassen zwaaien in vele handen heen en weer. In een vakantiegevoel slenteren modefanaten van alle leeftijden door de straten met zonnebrillen of hoeden op. De zon komt met bakken uit de hemel en laat de Belgische wijk van zijn beste kant zien. Pop-up stores openen in sommige achtertuinen, zo’n 6000 gasten genieten van Belgische specialiteiten. Het hoogtepunt van le bloc 2015: de modeshows om 16.00 en 18.00 uur in de parkeergarage op de hoek van de Maastrichterstraße en de Brabanterstraße. 55 modellen lopen over de urban catwalk voor verschillende jonge ontwerpers en kleine boetieks uit de Belgische wijk. De nieuwste trends voor 2015 betoveren de gasten en bieden inspiratie.

Een vuurwerk start van de modeshow

Twee modellen openen de catwalk met een verrassende dansvoorstelling. Allesbehalve normaal: hip-hop elementen gecombineerd met stijlvolle en veelzijdige mode. Ons CM Models team zit op de eerste rij. De modellen worden onder een kritisch oog bekeken, wij genieten van de presentatie van de verschillende modecollecties. Onze samenvatting: Wij zijn blij en trots op onze protégés. Zij presenteren vakkundig de collecties van de ontwerpers en boetieks.

Het feest na het evenement

Vanaf 22.00 uur begint de after-show party op de “Artyfarty”, de bonte menigte sluit de avond binnen en buiten af met een koel drankje in de hand. Muziek en opgewonden stemmen vullen de straten van de Belgische wijk, rond het Brusselplein. We toasten op de geslaagde dag met een glas mousserende wijn. Proost, op het blok 2015! We kijken met een glimlach terug op de dag en zijn blij met de vele nieuwe indrukken en de nieuwe mensen die we hebben mogen ontmoeten.

Le bloc 2014 Youtube Video: Kunst, Mode, Ontwerp

Hierboven kunt u de Youtube-video van het Lebloc 2014 bekijken. In de Belgische wijk in Keulen is le bloc goed gedaan – muziek en workshops zoals mode zijn op elke hoek te vinden tijdens dit evenement in Keulen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie