Luna Farina – Zangeres met #1 merchandise collectie

Ken je Luna Farina al? Ons 16-jarige powermeisje heeft al zoveel meegemaakt en dat je een hele presentatie nodig zou hebben om de vele TV-shows en optredens te tellen. Van“Mädchen-WG“, waarin ze vele afleveringen lang te zien was, tot“The Voice Kids“, waarin jurylid Lena Meyer-Landrut voor Luna koos! Begin 2018 haalde ze zelfs de finale in Italië. Nu is Luna terug in Duitsland en werkt hard aan haar muziekcarrière.

Luna Farina: Zangeres, TV en Social Media Ster

Bijna 300.000 fans op YouTube, Instagram en Tik Tok volgen hun dagelijkse leven. Van opnamesessies in de muziekstudio tot TV-optredens in “Luke the Week and Me”. Luna’s kracht heeft haar tot een echt rolmodel gemaakt voor velen, ook al is ze zelf nog heel jong – 16 jaar.

Met haar energie, laat ze het zeker niet afweten! Nieuwe liedjes, unplugged live concerten en nu, gloednieuw, haar eigen collectie! Voor 2019 plant ze zelfs een eigen collectie, gemaakt door internationale ontwerpers die ook supermodellen als Heidi Klum, Cara Delevingne en zangeressen als Gwen Stefani kleden.

https://www.instagram.com/p/Bq4fDi7A4_C/

Luna Farina Koopwaar

Voordat 2019 begint met haar eigen modecollectie, heeft Luna een speciale kerstmerchandising bedacht! Met veel voorbereidend werk, de selectie van stoffen maar ook merken, het ontwerp van het logo of haar eigen handtekening voor de prints. Luna heeft het erg druk gehad in de herfst en nu is het tijd: haar eigen fanshop! Bekijk de eerste stukken hier: