Modellencoaching: Catwalk, Poseren, Aanwezigheid

Zondag is het zover, op 28.06.2015 beginnen we met de volgende exclusieve modelcoaching voor onze New Faces – natuurlijk in het Headquater Cologne, Mediapark. Het gaat allemaal om je loopje (loopstijl, looppad), je pose en je aanwezigheid bij castings en in jobs. Alle informatie over de coachingszondag is hier te vinden! Er zal ook een wildcard te winnen zijn vanaf maandag! Ook – de video van de casting. Hoe is alles gegaan? Lees meer onderaan de pagina, evenals onze laatste Casting Video Cologne 2018.

Model Casting: Nieuwe Data!

Wij houden verschillende keren per jaar levende afgietsels! Nieuwe data vindt u hier: Casting data. Wil je geen update over de castings missen? Volg ons agentschap en ons modellenbureau Youtube!

Trainingsschema (zondag): catwalk, poseren, aanwezigheid

Deel 1: loopcoaching, catwalk training (Omega)

In de loopcoaching, catwalktraining met mannenmodel Omega, oefenen we verschillende loopstijlen die je zullen helpen in je dagelijkse modellenleven, op castings en in je jobs. Omega is bekend als een internationaal model en catwalk coach. Omega zal je leren om elke catwalk professioneel en perfect te beheersen.

Deel 2: Persoonlijkheid en charisma (Lutz)

Model coach Lutz leert je over je eigen sterke punten en je individuele karakter. Als internationaal model en erkend acteercoach weet Lutz hoe hij sterke punten moet verkopen. Met persoonlijkheid en charisma zal uw optreden bij klanten in de toekomst perfect zijn.

Deel 3: Poseer- en opnametraining (Oliver)

U kunt uw klanten inspireren met gratis poseren. Daarom leer je van Oliver Rudolph in het derde deel van de workshop. Oliver Rudolph is een modefotograaf en een professional als het gaat om enscenering voor de camera. Hij zal u leren hoe u zich voor de camera moet bewegen en modestukken en dergelijke perfect moet presenteren.

Deel 4: Choreografie (Marcel)

In de afsluitende choreotraining leer je verschillende manieren om op de internationale catwalk te lopen. Voor de finale doen we samen een complete repetitie en geven we natuurlijk tips en suggesties voor verbetering.

Deel 5: Polaroidfoto’s / Persoonlijke video (intern)

Tijdens en na de workshop vragen we individuen voor een korte shoot. Wij geven u de perfecte achtergrond voor een professionele Polaroid set, met witte achtergrond, optimaal licht en top fotograaf. In de tweede stap maken we een persoonlijke video voor uw volgende presentatie aan de klant. Dat betekent: Persoonlijkheid, Poseren, Lopen! Je stelt jezelf voor, noemt je agentschap, toont je profiel (zoals polaroids), poseert kort voor de camera en doet een rondje.

Luide brug coaching
op zondag 28.06.2015 in het Mediapark 5, 50670 Keulen

Win 1 Wildcard voor het Model Coaching

model-coaching-catwalk-posing-workshop-paper-wildcard-web

Samengevat

Omega – hardloop coaching, catwalk training
Lutz – Persoonlijkheid, charisma en uitstraling voor de klant
Oliver – Poseren en Schiet Training
Marcel – Choreografie

Bekijk hier onze CM Models Casting 2015 video!

Modellen Casting 2015 – Eerste Bureau Casting

Een geslaagde castingdag in Düsseldorf! Hier is onze video van de casting van 2015:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie