Pauze… niet! Boekpublicatie

Break over!

Waar ben je geweest? Guido trok zo lang aan alle touwtjes en zorgde voor zowel de kinderen (www.modelkids.de) als onze modellen – Gracias! Ondertussen heeft Stephan zijn nieuwe boek‘Social Media Marketing – Inspiratie voor Fashion Labels‘ gepubliceerd! Nu we de feestdagen achter de rug hebben en veel van onze eigen projecten zoals het boek of de modeshoots hebben aangepakt, zullen we ons vanaf het midden van de maand weer volledig concentreren op ons modellenbureau. Wij hebben veel plannen en willen het modellenbureau, of beter gezegd de modellenindex, naar andere steden zoals Berlijn, Hamburg, München en Düsseldorf brengen.

 

luk-news-buch-social-media-marketing

 

 

Sociale Media Marketing Boek

Wij zijn er zeer trots op het boek te presenteren waar wij veel tijd en moeite in hebben gestoken. Het boek Social Media Marketing – Inspiratie voor modelabels, gaat over het tonen van modebedrijven en mode online retailers een manier om effectief gebruik te maken van hun sociale netwerken om hun bereik te vergroten. Wij hebben veel van onze eigen inzichten en die van onze vrienden samengebracht om bedrijven in de sector een kleine gids te geven voor het runnen van sociale media. Vaak heb je geen eigen social media manager nodig om dit te doen, het enige wat je nodig hebt is je eigen motivatie! De eigen motivatie is het belangrijkste als het erom gaat het eigen kanaal naar de top te stuwen! Met interactieve en multimediale inhoud verhoogt u de kans op interactie met uw fans. Door verschillende kanalen slim aan elkaar te koppelen, vergroten ze het bereik te zien. In ons 90 pagina’s tellende boek over sociale netwerken zoals Facebook, YouTube, Google Plus, Pinterest, Twitter en Instagram vindt u talrijke tips en best practice-voorbeelden van bekende Duitse en internationale modebedrijven zoals Topshop, Otto Group en Asos.

We hebben ook veel geweldige nieuwe functies voor u toegevoegd hier op de website.

Nieuwe vrienden, nieuwe functies

Wat zijn de nieuwe functies op onze website? Je vindt onder andere nieuwe modetermen in onze woordenlijst voor jonge modellen en carrièrestarters. We hebben ook een Top 10 lijst van de hipste Duitse modeontwerpers van dit moment. En als je het nog niet gezien hebt, we zijn natuurlijk ook op sociale media en hebben deelgenomen aan de #ALSicebucketchallagne. Wij verheugen ons op de komende dagen en weken met nieuwe mensen, nieuwe model-edcards en veel interessante klussen. Wij zijn trots op onze eerste modellen, ons perswerk, onze vele contacten en de vele geweldige nieuwe mensen die wij in verband met ons agentschap hebben leren kennen. Blijf op de hoogte, kom snel terug en volg ons op Facebook & Co.

Meld je nu aan als model

Als u op zoek bent naar een nieuwe modellenlijst of een van onze modellen wilt worden, klik dan op onze aanmeldingspagina en neem contact op met onze modellenmanager Oliver Wasko. U kunt ons te allen tijde bereiken via telefoon, e-mail of Facebook. Stuur ons uw lookbook of sedcard met zinvolle foto’s, indien mogelijk ook met een polaroid van uzelf. Het beste van CM Models is dat er geen minimum maat of afmetingen zijn.