Perfecte selfie in Los Angeles: Pink Wall, Hollywood Sign, Walk of Fame & Co.

Perfecte selfie spots – Naast castings, modellenjobs en het bezoeken van modellenbureaus valt er in Los Angeles nog veel te ontdekken. Maak selfies bij de Pink Wall, fotoshoots op de Walk of Fame of Instagram-foto’s in Hollywood Hill. Om je volgers een voorproefje te geven van je spannende leven terwijl je in een café zit, de bezienswaardigheden bezoekt of winkelt in een modeboetiek, zijn hier de beste plekken om perfecte foto’s te maken en je reis om model te worden te delen met je Instagram-fans.

Pink Wall: wereldberoemde Instagram-plek

Je hebt vast wel eens een foto gezien van de roze muur in het hart van Los Angeles. Het is eigenlijk niets meer dan een roze geschilderde muur, die ook door de plaatselijke bevolking wordt gebruikt als een populaire fotoplek.

4.0 / 5.0 (362 beoordelingen op Google)

  • Adres: 8221 Melrose Ave, Los Angeles, CA 90046

Kaart en wandeling voor de Roze Muur

Hier vindt u de Roze Muur in LA:

Street View – kijk een beetje rond op straat voor de Roze Muur:

Made in L.A. Sign: Shooting Background

Net als de Roze Muur, is dit een muur. In dit geval staat er ‘Made in L.A.’ op en zelfs als je daar niet vandaan komt, is het een coole locatie voor een kleine fotoshoot. Het ligt midden in het centrum van Los Angeles en je hoeft er niet ver voor te rijden.

4.3 / 5.0 (27 beoordelingen op Google)

  • Adres: 8025 Melrose Ave, Los Angeles, CA 90046

Kaart en straatbeeld

Dit is waar het Made in L.A. teken staat:

Zo ziet het eruit op de straat voor de koele huismuur:

Griffith Observatory & Hollywood Sign in Griffith Park

Niet alleen is Griffith Park perfect voor een wandeling, die zo populair is in LA, er zijn ook enkele coole locaties voor het maken van foto’s verborgen tussen de picknickmogelijkheden. Vooral het indrukwekkende Griffith Observatory en het wereldberoemde Hollywood Sign maken het park tot een van de meest gewilde fotoplekken van Californië.

4.7 / 5.0 (46.565 beoordelingen op Google)

  • Adres: 4730 Crystal Springs Dr, Los Angeles, CA 90027 (Griffith Park)

U vindt Griffith Park hier:

Het Beverly Hills Hotel: Instagram Spot

Het Beverly Hills Hotel heeft naam kunnen maken dankzij film en televisie. Veel sterren die slechts een kort verblijf in Los Angeles hebben, overnachten in het Beverly Hills Hotel. Maar het hotel maakt niet alleen indruk met zijn gasten en chique kamers, maar ook met zijn gevel en belettering, die perfect is als achtergrond voor je L.A.-kiekje.

4.6 / 5.0 (52 beoordelingen op Google)

  • Adres: 9641 Sunset Blvd, Beverly Hills, CA 90210

Hier vindt u het Beverly Hills Hotel:

Angel Wings Wand(en): Engelenvleugels

Kunstenares Colette Miller lanceerde haar wereldwijde project van kleurrijke engelenvleugels in Los Angeles in 2012. De kleurrijke vleugels zijn nu te vinden op talloze huismuren over de hele wereld en dienen als achtergrond voor de perfecte vakantiefoto op duizenden Instagram-feeds.

4.5 / 5.0 (192 beoordelingen op Google)

  • Adres: 8401 West 3rd St, Los Angeles, CA 90048, Verenigde Staten

U kunt de beroemde fotomuur hier vinden:

Hollywood Walk of Fame: Cult foto gelegenheid

Op de Hollywood Walk of Fame staat elke ster die naam heeft gemaakt in de wereld. Johnny Depp, Madonna en zelfs Donald Trump hebben een ster op de Walk of Fame. Maar het sierlijke trottoir midden in de grote stad is ook erg populair als plaats om foto’s te nemen en heeft een cultstatus bereikt.

4.0 / 5.0 (31.182 beoordelingen op Google)

  • Adres: Hollywood Boulevard, Vine St, Los Angeles, CA 90028

De Walk of Fame bevindt zich hier:

Los Angeles Palmbomen: foto’s in het paradijs

Misschien een wat algemene plaats om foto’s te nemen, maar het zijn de palmbomen die de trottoirs van Los Angeles in een palmenparadijs veranderen. De buitengewone avenues zijn perfect voor het maken van coole foto’s in de auto of snel op de stoep op weg naar een lunch in Santa Monica aan het strand.

De beste fotoplekken in heel Los Angeles

Los Angeles is de thuisbasis van beroemdheden, influencers en Youtubers, dus misschien word jij wel de volgende grote naam in L.A.! Met een Instagram-feed achter prachtige achtergronden en impressies van de stad in het zonnige Californië, staat niets meer in de weg. We hopen dat onze tips je hebben geholpen en dat je een onberispelijke selfie kunt nemen voor je feed.