Valentino Garavani Videos: Handtas, modeshow & interview met Lady Gaga

Valentino – je kent waarschijnlijk de tassen en schoenen. Maar Valentino staat ook als geen ander merk voor high fashion en haute couture. Dit is vooral duidelijk in de luxueuze parfums van het merk, vooral de Valentino Uomo Eau de Toilette. Om u naast de populaire truien ook kennis te laten maken met de haute couture van het merk, hebben wij hier enkele modeshows voor u op een rijtje gezet. Daarnaast zijn er spots voor een handtassencollectie met de Chinese actrice Guan Xiaotong en voor parfum met zangeres Lady Gaga. Om te weten te komen wie er eigenlijk achter het opvallende Valentino rood zit, kan je hier een interview vinden met creatief directeur Pierpaolo Piccioli.

Modeshows: Collecties voor dames en heren

Valentino maakt zich populair bij veel mensen met zijn mode en geuren. Het luxemerk biedt tassen, schoenen, jassen en portemonnees voor elke gelegenheid. Wij tonen u collecties voor de lente, de zomer, de herfst en de winter.

Voorjaar/Zomercollectie: Romantisch en individueel

De show vond plaats in Milaan. Voor deze collectie richtte Piccioli, het huidige hoofd van het label, zich meer op de identiteit van het merk en minder op de esthetiek. Deze verklaring over identiteit werd ondersteund door het feit dat de collectie louter uit individuele stukken bestond en een uitdrukking bevorderde van verschillende karakters, van jonge mannen en vrouwen, uit verschillende sociale milieus. Het is duidelijk dat iedereen Valentino kan dragen en dat het merk waarde hecht aan uniciteit.

Sommige stukken van de collectie zijn zeer fel gekleurd en passen daardoor perfect in de omgeving van de fabriekshal, die versierd is met bloemen en andere planten. De ontwerper zei dat hij romantiek in gedachten had toen hij de collectie creëerde en dat hij dit motief in de show gebruikte.

Lente/zomer collectie: Klaar voor de vakantie

Piercolli’s collectie wordt omschreven als verfrissend en stralend mooi, omdat de topontwerper hier veel helder wit, maar ook felle kleuren voor heeft gebruikt.

Piercolli heeft de collectie terecht “Ready for Vacation” genoemd, want deze kleding brengt je echt in de vakantiestemming. De frisse kleuren en jungle motieven zorgen voor een zomerse en uitbundige stemming die bijna vakantie schreeuwt!

Herfst/Wintercollectie: confectiekleding

De collectie zet zwart-witte looks op de voorgrond. Geometrische patronen en de snit creëren een klassieke look. De kledingstukken worden gepresenteerd in een grote verduisterde hal. Voor de modellen die lopen, is er een spotverlichting die alleen op hen schijnt en hen dus duidelijk op de voorgrond plaatst. Hierdoor krijgen de stukken van de ontwerper de volledige aandacht. Volgens de ontwerper moet dit een weerspiegeling zijn van de tijd van de Corona Pandemie, die de aandacht van de hele wereld trok.

Herfst/Wintercollectie voor mannen

Deze collectie voor mannen is overwegend in donkere tinten. Daarentegen hebben veel van de stukken heldere bloemmotieven die onmiddellijk in het oog springen. Deze maken de eerder sobere stijl van de warme kledij losser en geven een beetje levendigheid aan de sombere winterdagen. Bij de show zingt een vrouw in een prachtige glitterjurk op een podium.

Haute Couture Show: Golden in Rome

Naast goud en verschillende tinten wit en bruin, schittert deze collectie ook in opvallend felle kleuren. Zowel mannelijke als vrouwelijke modellen pronken met gouden elementen op hun gezicht terwijl ze hun kleding showen. Sommigen van hen balanceren op halsbrekende plateauhakken door de grote hal van de Galleria Colonna in Rome. De kleuren van de kleding harmoniëren met deze omgeving, want ook goud- en marmertinten zijn als ornamenten en decoratieve elementen in de kamer terug te vinden. Bovendien vormen de statige barokschilderijen een goede basis voor de helderheid van de felle kleuren in de collectie.

Samenwerkingen met sterren: Guan Xiaotong & Lady Gaga

Hier tonen wij u enkele van de vele campagnes met sterren als actrice Guan Xiaotong en zangeres Lady Gaga.

Actrice Guan Xiaotong: Plek voor een handtas

De succesvolle Chinese actrice en zangeres Guan Xiaotong is de merkambassadeur voor het label. In dit spotje presenteert ze de nieuwe handtassencollectie “520 Capsule”. In de video lijkt ze in verschillende kamers op zoek te zijn naar haar liefde. Na verschillende aanwijzingen presenteert ze uiteindelijk de nieuwe handtas van de collectie. Het is genoemd naar het getal 520, dat “Ik hou van je” betekent in de Chinese spreektaal.

Parfum: samenwerking met superster Lady Gaga

Valentino presenteert de nieuwe geur met ster zangeres Lady Gaga. Valentino geeft het parfum de Portugese naam “Voce Viva”, wat betekent “je leeft”. Het heeft een zoete en fruitige geur. Het luxemerk koos Lady Gaga als het gezicht van de nieuwe geur omdat zowel het merk als de ster staan voor vrijheid, zelfvertrouwen en gelijkheid. In dit interview gaat de Amerikaanse zangeres ook in op de betekenis achter haar gezang.

Valentino Red: Interview met Pierpaolo Piccioli

Modeontwerper en creatief directeur Pierpaolo Piccioli van Valentino vertelt in deze video over zijn kunst, collecties en inspiratiebronnen. De Italiaanse topontwerper legt uit hoe hij te werk gaat en wat de betekenis van de kleuren is. Hij praat ook over zijn begrip van cultuur, schoonheid en mode.

Merken zoals Valentino: Yves Saint Laurent & Prada

Hier hebben wij een lijst van soortgelijke merken samengesteld of u kunt een kijkje nemen in onze lijst van modemerken waar u alle grote labels in één oogopslag kunt zien.

Yves Saint Laurent Video’s: Franse glamour

Het Franse luxemerk is niet alleen bekend om zijn schitterende geuren, maar ook om zijn expressieve mode. Of het nu om cosmetica of kleding gaat, bij het beroemde merk vindt u diversiteit. De modeshows worden gekenmerkt door beroemde persoonlijkheden en betoverende coulissen. Hier tonen wij de mooiste en interessantste winter- en zomermodeshows voor mannen en vrouwen.

Prada: spannende campagnes, commercials en collecties

Een exclusief luxemerk dat altijd overtuigt met nieuwe innovatieve en creatieve collecties en wereldwijd bekend is met zijn producten. Maar niet alleen de mode van Prada is uniek, ook de modeshows. Deze zijn altijd buitengewoon, net als de fenomenale commercials en campagnes. Prada presenteert zijn nieuwste collecties op verrassende en ongebruikelijke manieren. Bekijk hier de topvideo’s van het modelabel.

Mode merken: Lijst

Ben je enthousiast over Valentino en wil je meer merken leren kennen? Neem dan een kijkje in onze XXL-gids en maak kennis met ’s werelds beste modemerken.

Extravagante haute couture. Verfijnde prêt-à-porter. Fijne sportkleding en innovatieve accessoires. s Werelds meest luxueuze modemerken verrukken elk jaar miljoenen mensen en modeliefhebbers met hun exquise collecties. Zij kamperen voor de winkels om de speciale gelimiteerde oplage mee te pikken, staan in de straten van Parijs tijdens de felbegeerde Fashion Week en zitten met grote ogen voor de TV’s om de nieuwste en hipste runway shows te zien. Hier is de ultieme modemerken gids.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie