Word model! Het Stylight interview met model agent Stephan

Wat moet je eigenlijk meebrengen als model? We hebben deze vraag elke dag in ons bureau. Op Stylight, het online modeplatform, onthullen we nu alle basisprincipes over wat er nodig is om model te worden.

In het interview kunt u een samenvatting lezen van de eisen waaraan u moet voldoen om model te worden. Het interview ging hoofdzakelijk over de internationale modellenmarkt, waarvoor uiteraard iets strengere regels gelden dan bijvoorbeeld voor de nationale reclamemarkten. Maar als model moet je niet alleen de perfecte maten hebben, natuurlijk horen veel zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid en zelforganisatie ook bij het werk van een model. Als je op lange termijn succesvol wilt zijn als model, moet je jezelf heel goed kunnen organiseren en altijd goed contact houden met je modellenagenten, agentschappen en collega’s. Natuurlijk is contact op locatie bij shoots ook heel belangrijk, wanneer je in direct gesprek bent met klanten en fotografen. Er zijn zoveel dingen!

Daarom zijn modellen vaak zeer goed georganiseerde, communicatieve en slimme mensen – ook al denken velen dat ze dat niet zijn! Als je meer wilt weten over model worden en de vereisten voor modellenwerk, kun je meer lezen op onze blog onder Vereisten voor Modellen of lees het hele interview met onze CM model agent Stephan Czaja op Stylight. Het hele interview: Model worden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie