Yoga – Training en workouts voor vrouwen: Routine, Zelfliefde & Ziel

Yoga oefeningen – oefeningen voor je ziel. Een oud oefensysteem uit India dat je helpt om “lichaam, geest en ziel” in balans te brengen. Yoga bestaat uit zachte en krachtige bewegingen die de buik, borst en rug en ook de menselijke ziel versterken. Het helpt om behoeften waar te nemen en om het hier en nu zonder stress te ervaren. Yoga verbetert niet alleen de mentale en fysieke fitheid, maar kan ook de basis vormen voor zelfliefde en zo de weg banen naar zelfrealisatie. Yoga beoefening helpt je om je persoonlijke sterke punten te herkennen en te ontwikkelen door jezelf van binnenuit te observeren, zodat je je eigen waarden kunt definiëren en ontdekken. Terug naar de Trainingsgids.

10 Minuten Yoga Routine – Spieren rekken

Rek stijve, vermoeide en pijnlijke spieren met deze yogaroutine van 10 minuten. Na je training voel je je zelfverzekerder en zelfbewuster.

Yoga Routine voor Beginners – 20 minuten

Deze workout is perfect voor degenen die absoluut nieuw zijn met yoga. Pak je fitnessmatje en begin aan je 20 minuten durende thuisworkout. Beetje bij beetje bouw je aan je yogabasis en kom je erachter wat voor jou goed voelt.

Een goed begin van de dag – Yoga met Adriene

Begin de dag met je 15 minuten durende yoga routine. Rek jezelf uit en versterk jezelf. Eén ding is zeker, deze oefeningen zullen veel energie in uw lichaam stoppen, zodat u zich fitter en sterker zult voelen.

Training tips: Sport en meer

Ieder van ons moet regelmatig fit blijven om onze gezondheid en ons lichaam te versterken. Hier vindt u alles wat u moet weten over fitness, of het nu gaat om oefeningen voor uw rug, buik of benen. Laat u inspireren door onze trainingsschema’s en kom fit de zomer door.