12.05. x Casting x le bloc Fashion Show 2015

le bloc en modeshows zijn, net als 1+1, altijd onafscheidelijk geweest. En binnenkort is het weer zover, de Stadtrevue en le bloc nodigen u uit voor de grote, open casting in Keulen. Wij geven alle modellen uit Keulen, Düsseldorf en omgeving de kans om deel uit te maken van le bloc 2015! Op 12.05.2015 om 16.00 uur in de Belgische wijk – het Keulse centrum voor mode & lifestyle. De casting vindt plaats in Hallmackenreuther, in een ontspannen sfeer, direct aan de Brüssler Platz. Wij kijken uit naar uw deelname op 12.05. De le bloc jury (meer over de cast hieronder) zal dan alle potentiële kandidaten selecteren voor de catwalk op 13.06. Daarna nemen we ter plaatse polaroids van u, die dan naar alle le bloc designers & boutiques worden gestuurd.

Model Casting: Nieuwe Data!

Wij houden verschillende keren per jaar levende afgietsels! Nieuwe data vindt u hier: Casting data. Wil je geen update over de castings missen? Volg ons agentschap en ons modellenbureau Youtube!

Le bloc Casting

Wanneer? 12.05.2015 vanaf 16.00 uur.
Waar? Hallmackenreuther Keulen
Wie? Vrouwen en mannen

in de “Hallmackenreuther”, Brüsseler Platz 9, 50672 Keulen

Persconferentie & casting lebloc

Dinsdag, 12.5.2015, 17.00 uur.

In de “Hallmackenreuther”, Brüsseler Platz 9, 50672 Keulen

le bloc, het grootste mode- en designevenement van Keulen, is de samensmelting van stedelijkheid en interactiviteit in mode en design. Op 13 juni 2015 biedt de Belgische wijk voor de zevende keer met le bloc een inkijkje in haar creatieve bedrijvigheid rond het thema mode en design. Pop-up stores, boetieks en showrooms lokken bezoekers met talrijke promoties, concerten en fikse kortingen en brengen hun mode naar de grootste openluchtcatwalk van Keulen. Tijdens de inmiddels legendarische modeshows in de parkeergarage presenteren lokale en internationale ontwerpers hun nieuwste modehoogtepunten van het seizoen.

PERSCONFERENTIE/GIETEN
Wij nodigen u uit voor een persconferentie en model casting op 12 mei. Het le bloc-team zal de eerste informatie over het gevarieerde ondersteunende programma presenteren en beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden. De eerste collectiestukken van de gastontwerpers van dit jaar, Doriane van Overeem uit Brussel en Marius Janusauskas uit Antwerpen, zullen exclusief worden gepresenteerd. Beide ontwerpers zullen ter plaatse beschikbaar zijn voor vragen. Hoogtepunt van de persconferentie: een vierkoppige jury zal tijdens de model casting nieuwe gezichten voor de blocwalk 2015 selecteren.

13.06. – Mode & Design in Keulen

le bloc 2015 : Laufsteg Casting für Models

Le Bloc Recap 2014

Le bloc modeshow

Voor veel Keulenaars, voor ontwerpers, boetiekhouders of zelfs modellen, is het elk jaar weer een groot hoogtepunt: le bloc. Meer dan 80 agentschappen, modeboetieks en creatieven bundelen hun krachten. Op 13.06.2015 is het zover. Al in de namiddag stroomt de Belgische wijk vol met mensen, bloggers, studenten en creatievelingen. Het hoogtepunt van de avond: de modeshow met 14 geselecteerde ontwerpers. We sluiten er zelfs de grote parkeergarage voor – wees benieuwd!

Le bloc

Voor de zevende keer vindt het mode- en designevenement le bloc plaats in Keulen. Talrijke ontwerpers, agentschappen en boetieks nemen deel. Meer dan tienduizend mensen zullen op zaterdag 13 juni 2015 de pelgrimstocht naar het Beglisches Viertel maken om verschillende muzikanten, ontwerpers en creatievelingen te beluisteren, te bekijken of te beleven. Zoals elk jaar ligt de nadruk op mode en kunst. Het wijkfeest vindt plaats in het midden van Keulen, tussen Friesenplatz, Rudolfplatz en Ehrenfeld.

Als le bloc partnerbureau voor de modelselectie en catwalkondersteuning tijdens de avond, hadden we ook het geluk om twee geweldige gezichten te vinden voor het nummer van komo magazine van dit jaar! Christoph en Alina hebben het gehaald en staan nu een jaar lang op de cover van het nummer van 2015. We zijn erg blij! Meer over de covershoot vindt u hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie