Zaterdag! le bloc 2015 x The Event

Dit jaar vindt le bloc voor de zevende keer plaats. Mode en design zullen op zaterdag 13 juni 2015 voor één avond de Belgische wijk domineren, aan de rand van het Keulse stadscentrum, op slechts enkele meters achter de Ringen. Wij vertegenwoordigen Düsseldorf en Keulen als het officiële modellenbureau. Meer dan 15 van onze modellen staan op de twee catwalks. Wij hebben het evenement vanaf het begin begeleid en gezorgd voor veel foto- en videomateriaal. Hier vindt u alle informatie over le bloc 2015 op de officiële website: www.lebloc.de

Zaterdag, Belgische wijk Keulen
50672 Keulen

13.06. le bloc in de Belgische wijk

le bloc is het grootste mode- en designfestival van Keulen en vindt op 13.06.2015 voor de zevende keer plaats in de Belgische wijk. Creatieven, studenten en modefanaten vullen de wijk en worden één grote, creatieve, kleurrijke bedrijvigheid. De stemming is ontspannen en er heerst een aangename vakantiesfeer. Boetieks en showrooms lokken met diverse promoties en geweldige concerten. Het hoogtepunt is de grootste openluchtcatwalk van Keulen. Lokale en internationale ontwerpers uit de partnerlanden presenteren hun nieuwe must-haves van het seizoen. Dit jaar aan boord, het land van Vlaanderen (België) met twee grote gastontwerpers.

Een bericht gedeeld door le bloc (@le_bloc) op

Ons verslag van de model casting

Persconferentie. Coachen. Casting.</strong> Dinsdag was het zover: de casting voor de le bloc modeshow 2015! Geselecteerde modeontwerpers uit Keulen en België ontmoeten Keulse schoonheden. Op 13.06.15 is het zover in de Belgische wijk, met een catwalk in de parkeergarage. Wij steunden de organisatoren van Stadt Revue en de twee gastontwerpers uit Vlaanderen: Met catwalk coaching, jury en selectie. Meer dan 60 modellen waren er. Wow.

Lees nu: De 2015 casting, dit is hoe het was

Le bloc: De komo magazine cover shoot

Als le bloc partnerbureau voor de modelselectie en catwalkondersteuning tijdens de avond, hadden we ook het geluk om twee geweldige gezichten te vinden voor het nummer van komo magazine van dit jaar! Christoph en Alina hebben het gehaald en staan nu een jaar lang op de cover van het nummer van 2015. We zijn erg blij!

Lees nu: komo magazine cover shoot voor le bloc 2015

Een bericht gedeeld door le bloc (@le_bloc) op

Artikelen over het Mode & Design Evenement in Keulen

Info over de plaats

Belgische wijk Keulen
50672 Keulen

Wij kunnen u de volgende stopplaatsen aanbevelen: Rudolfplatz, Moltkestraße, Friesenplatz. Tussen deze drie stations vindt op 13.06.2015 het leven plaats in Keulen.

Verdere links

Meer interessante links naar le bloc 2015 vindt u hier:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie