Angst voor God Video’s – Verzamelingen, Nike & Jerry Lorenzo

Fear of God Videos – Met de insteek om niets nieuws te creëren, maar dingen die al bekend zijn te verbeteren, begon Jerry Lorenzo zijn carrière als curator of mode-‘sampler’. Een van de belangrijkste handelsmerken aan het begin van zijn carrière was het T-shirt met lange snit, dat, in tegenstelling tot andere bekende merken, ontworpen was voor mannelijkheid. Het merk bereikte zijn doorbraak met verdere collecties, waaronder ook de beroemde Fear of God denim jeans. Naast beroemde muzieksterren als Kanye West of Kid Cudi hebben ook NBA- of MBA-sterren geholpen om het merk populair te maken. U kunt meer lezen over het merk en Jerry Lorenzo’s werk achter de schermen in dit artikel.

Vrouwen & Mannen: Zomer- & Wintermode

Lorenzo is ervan overtuigd dat deze collectie de opgang van FOG naar de hoogste klasse van de Amerikaanse mode-industrie moet markeren. Gezien de schommelingen die deze competitie momenteel ondergaat – ooit schijnbaar onoverwinnelijke spelers, maar niet opgewassen tegen de snel veranderende tijden en smaken van vandaag de dag – is dit een geschikt moment voor promotie.

Herfst-/Wintercollectie

Deze collectie voegde een nieuw niveau van constructie toe aan het fundament dat vorig seizoen werd gelegd. Terwijl Armani de architectuur van de kleermakerij verzachtte, voegt Lorenzo de zachtheid van de sportkleding toe aan de structuur. Zijn Chesterfield-mantels met brede schouders en jasjes met lange rokken hercontextualiseren het recent ontstane genre in alledaagse kleding, in plaats van het in een binaire tegenstelling te plaatsen.

Voorjaar/Zomer Collectie

Core New American Luxury expertise, de laag uitgesneden, wijd uitgesneden, korte mouwen tailoring en bovenkleding in onberispelijke materialen Lorenzo gekoppeld aan de zorgvuldig verweerde, sportkleding en workwear-gerichte garderobe. Het contrast tussen het oppervlak van het duidelijk nieuwe en de diepte van het duidelijk verwassene werd harmonieus gehanteerd en ondersteund met functionele accessoires – rugzakken en gordeltassen.

Reclames: Teasers en releases

Met reclamespots en aankondigingsvideo’s presenteert Fear of God nieuwe collecties en ander nieuws aan het publiek. In typische Fear of God-stijl wordt er gespeeld met mysterieuze hints om de kijker steeds interactief te houden.

De Pop-Up winkel in LA

De sfeer – De opening van de nieuwe pop-up winkel in Los Angeles, Californië, aangekondigd door een sfeervolle trailer ontworpen door CEO Jerry Lorenzo.

Zevende Collectie Teaser

De voortzetting van de herfstcollectie SEVENTH COLLECTION. Met een uitgebreid assortiment pakken, gebreide kleding, bovenkleding, schoenen en de stijlvolle FGBP.2021 brillen, ontworpen in samenwerking met Barton Perreira.

Samenwerking: Nike, Zegna & meer

Jerry Lorenzo toont graag zijn liefde en inspiratie voor andere artiesten en merken. Hij probeert altijd samen te werken met merken die een speciale betekenis voor hem hebben en die goed passen bij zijn merkimago en zijn kunst. Hij heeft samengewerkt met merken als Nike, Converse en Zegna om verschillende mensen aan te spreken en zijn fan radius uit te breiden.

Vrees voor God x Nike

Als grote Air Jordan en NBA basketbal fan, was het altijd Lorenzos droom om zijn eigen samenwerking met Nike te hebben. In 2017 kreeg hij eindelijk de kans van Nike en ontwierp en bracht hij zijn eerste collectie met Nike uit. Aanvankelijk werden alleen schoenmodellen aangeboden, maar in de daaropvolgende jaren werd het assortiment uitgebreid met kleding en accessoires.

Angst voor God x Ermenegildo Zegna

Een samenwerking waarmee Jerry Lorenzo de grenzen van Fear of Gods wilde verleggen. De stap van een luxe LA streetwear merk naar een internationaal erkend, hoogwaardig designer merk. Deze collectie is eerlijk en respectvol – gericht op zowel Fear of God liefhebbers als Zegna liefhebbers.

Angst voor God x Converse

Converse is ook een populaire samenwerkingspartner van Jerry Lorenzos. Samen pasten de twee huizen hun creativiteit voor het eerst toe op het wereldberoemde Converse-model: Chuck Taylor All Star. In de daaropvolgende jaren breidden ze hun collectie uit tot een volledige modelijn met Fear of God Essentials.

Interview met eigenaar Jerry Lorenzo

In een interview met Complex Magazine, neemt Jerry Lorenzo ons mee door de Fear of God fabriek, geeft hij ons inzicht in zijn werkproces en praat hij over zijn afkomst en zijn samenwerking met Nike.

Korte film: Achter de schermen

Pulling back the Curtain – Met deze korte film opent Jerry Lorenzo de gordijnen en geeft hij het publiek een kijkje achter de processen van zijn creatieve wegen. Als een concept van de werkelijkheid, merk je hoeveel Jerry Lorenzo geeft om zijn merk. Hij werkt zelf aan elk proces om zijn plannen te verwezenlijken – van het vakmanschap bij de voorbereiding van de achtergronden, tot de styling en het kleermakerswerk van de modellen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie