Armen – Training en workouts voor vrouwen: Gedefinieerde en stevige armen

Armtraining – gedefinieerde en gespierde armen met gerichte workouts. Vooral als vrouw worden de armen snel verwaarloosd omdat je bang bent er breed uit te zien. Maar getrainde armen zien er goed uit en laten je er sportief uitzien. U kunt uw armen gemakkelijk thuis trainen met kleine gewichten of waterflessen, maar zelfs uw eigen lichaamsgewicht is voldoende om uw armen te trainen. In dit artikel laten we je veel verschillende oefeningen zien om je biceps en triceps te trainen. Als je meer wilt leren over armtraining, bekijk dan deze 3 video’s in ons artikel. Deze armtrainingen zijn perfect als je model wilt worden in Berlijn, Keulen of Parijs. Met deze oefeningen train je het perfecte figuur voor je modellencarrière. Terug naar de grote trainingsgids.

Sexy en gedefinieerde armen – 10 minuten

Vooral in mooie zomerse topjes en jurken kun je anderen imponeren met je getrainde bovenarmen. In een typische training trainen we meestal de buik, de benen, de billen en de rug ertussenin. De armen worden meestal verwaarloosd. Maar regelmatig je armen trainen heeft veel voordelen. Het ziet er niet alleen sexy uit. Als u uw armen sterker maakt, is het veel gemakkelijker om zware dingen op te tillen, boodschappentassen en flessen mineraalwater te dragen. Hier zijn wat oefeningen die in de video van Pamela Reif zitten:

  • Push-ups
  • Plank
  • Superman

Intensieve armtraining – 15 minuten training

Voor gespierde armen is een beetje training genoeg. Een verandering in dieet is niet slecht, maar niet absoluut noodzakelijk om de armen wat strakker te maken, het hangt altijd af van de uitgangssituatie. Armtraining gaat over het verstevigen van spieren, niet over het verbranden van zoveel mogelijk calorieën. Ook al zijn sport en beweging natuurlijk altijd goed voor de lijn. Leer hoe je je armspieren kunt versterken in deze video.

Typische Arm Training Fouten

Wil je gespierde armen en krijg je nog niet de resultaten die je wilt? Er zijn trainingsfouten die je zou kunnen maken en wij zijn hier om je op het juiste spoor te zetten! Typische fout: Meer is niet beter! Dus liever minder gewicht maar meer herhalingen om slanke armen te krijgen. Leer deze tip en nog veel meer in deze video.

Stevigere armen in 10 minuten

Deze training traint echt je armen. De oefeningen vinden plaats in een staande positie met een lage belasting. Perfect voor diegenen die geen hoge intensiteit training willen doen, maar toch de brandwond willen voelen.

Training tips: Buik en meer

Meer trainingstips! Ontdek hier meer over workouts en fitness. Naast de armen is ook de buik een belangrijk onderdeel van het bovenlichaam. Ook meer training en workouts voor vrouwen.