Buik – Training en workouts voor vrouwen: Six Pack & Beginners Oefeningen

Buikspieren trainen – Sixpack en beginners oefeningen. Veel vrouwen dromen van een gespierde en atletische buik. Maar hoe doe je dat? Met regelmatige en doeltreffende training van de volledige buikspieren, d.w.z. de voor-, zij- en rugspieren, versterkt u uw midden en vormt u tevens een mooie taille. Een getrainde buik ziet er goed uit. Buikspiertraining wordt ook sterk aanbevolen om gezondheidsredenen. Naast voeding speelt ook training een grote rol bij het bereiken van een platte buik. In dit artikel laten we zien welke oefeningen het meest effectief zijn om je buik te trainen, van beginnerstrainingen tot intensieve six-pack trainingen, en ook typische fouten bij het trainen van je buik. Deze buikspiertrainingen zijn perfect als u model wilt worden in bijvoorbeeld Düsseldorf, Keulen of Parijs. Met deze oefeningen train je het perfecte figuur voor je modellencarrière. Terug naar de trainingsgids.

Buik workout voor beginners – 10 minuten zonder apparatuur

Iedereen begint ergens en de meeste andere trainingen vereisen sterke kernspieren. Daarom laat Pamela Reif je een ab workout zien die ook geschikt is voor beginners en toch super effectief is. In deze video vind je veel basis buikspieroefeningen zoals crunches en heel touches.

Intensieve Six Pack Workout – 15 minuten

Weg met dat buikvet! Met deze buikspieroefeningen verliest u niet alleen buikvet, maar versterkt u ook uw core op de lange termijn. Deze workout begint met gerichte en langzame oefeningen: voor de onder-, boven- en zijspieren. Daarna gaan we verder met plankbewegingen om onze algehele kernkracht te vergroten, en om ons een beetje in het zweet te werken!

3 Typische buikspier training fouten

U traint uw buik regelmatig maar hij is nog steeds niet plat? Als u deze drie fouten in uw buikspiertraining vermijdt, zult u snel goede resultaten boeken:

  • Je gebruikt je kern niet genoeg.
  • Je ademt verkeerd.
  • Je traint niet gelijkmatig

De killer workout voor je buik

Zorg ervoor dat uw onderrug plat op de mat ligt, laat uw benen zo ver mogelijk zakken zodat uw onderrug niet van de mat wordt getild. Het belangrijkste is, denk aan je buikspieren, want het gaat allemaal om de geest-spier verbinding!

Training tips: Benen en meer

Meer trainingstips! Hier kunt u meer vinden over workouts en fitness. Naast de buik mogen ook de benen niet worden verwaarloosd. Ook meer training en workouts voor vrouwen.