Benen – Training en workouts voor vrouwen: Strakke benen & 10 oefeningen

Training van de benen – Veel mensen denken dat het voldoende is om af en toe een stukje te rennen of te fietsen om de benen optimaal te vormen. Maar dat is niet helemaal waar. Naast cardiosessies is het ook belangrijk om te trainen met uw eigen lichaamsgewicht of extra gewichten. Je hebt alles bij je wat je nodig hebt voor strakkere benen. Je kunt veel bereiken en spieren opbouwen met alleen je lichaamsgewicht. Met korte en intensieve trainingen thuis kunt u uw trainingsroutine overal en altijd doen. Getrainde benen zien er niet alleen goed uit, ze verbeteren ook je houding en zorgen voor meer stabiliteit. Als u uw training wilt opvoeren, kunt u optimaal trainen met gewichten die u thuis kunt vinden. Deze workouts voor de benen zijn perfect als je model wilt worden in bijvoorbeeld Berlijn, Keulen of Milaan. Met deze oefeningen train je het perfecte figuur voor je modellencarrière. Laat je inspireren door onze workout routine voor de benen. Terug naar de trainingsgids.

Onderlichaam workout voor strakke benen

Iedereen wil zijn doelen zo snel en effectief mogelijk bereiken. Daarom is het tijd voor een 2-weekse uitdaging waarbij je intensief aan je benen werkt. Het enige wat je hoeft te doen is elke dag 13 minuten te nemen om dichter bij je droomlichaam te komen in slechts 2 weken. In deze video van Chloe Ting kun je gevarieerde oefeningen verwachten die je gegarandeerd zullen doen zweten.

  • 00:52 Cursty Jump
  • 01:56 Halters
  • 08:16 Zijwaartse hurkschop
  • 09:53 Regenboog

12 Minute Leg Workout met Pamela Reif

Pamela Reif is een onmisbaar onderdeel van de fitness sector voor thuis trainingen. De nadruk ligt op been en kont training. Veel oefeningen zijn gericht op de binnen- en buitenkant van de dijen en er wordt ook een beetje op de kuiten getraind. Trouwens, ook tijdens het fietsen kun je je benen optimaal trainen. Je hebt geen apparatuur of veel ruimte nodig voor deze workout. Krijg getonede en gevormde benen samen met Pamela Reif.

  • 00:14 Sumo Squats
  • 01:15 Pulse Lungs
  • 07:14 Plank met beenheffen
  • 10:13 Been optillen

Miley Cyrus workout voor mooie benen

Leer van fitnesstrainster Rebecca Louise hoe je net als Miley Cyrus in een mum van tijd strakke en gedefinieerde benen krijgt. Bekijk nu oefeningen die je zullen helpen succes te behalen.

Intensieve training voor het onderlichaam

Maak je klaar voor je killer been workout. U kunt explosieve oefeningen verwachten om spieren op te bouwen, calorieën te verbranden en vet te verliezen.

Training tips: Billen en meer

Ieder van ons moet regelmatig fit blijven om onze gezondheid en ons lichaam te versterken. Hier vindt u alles wat u moet weten over fitness, of het nu gaat om oefeningen voor uw rug, buik of benen. Laat u inspireren door onze trainingsschema’s en kom fit de zomer door.