Kont – Training en workouts voor vrouwen: Pamela Reif & Zandloper Figuur

Butt training – Platte buik, gedefinieerde rug, stevige armen en een gebeeldhouwde kont: de wensenlijst van het droomlichaam is lang. Maar een goed getrainde kont staat meestal bovenaan de lijst. Met een bewust dieet en de juiste kont oefeningen, kunt u uw droom kont te krijgen. Er zijn veel kont oefeningen die je thuis kunt doen. Natuurlijk heb je geen apparatuur nodig, alleen discipline, doorzettingsvermogen en regelmaat. Om echte resultaten te zien moet je je kont 2 tot 3 keer per week trainen. Wij hebben de beste oefeningen voor u om thuis te doen. Kickbacks, hipthrusts en donkey kicks behoren tot de meest effectieve kontoefeningen en brengen tegelijkertijd je benen en onderrug in vorm. Deze workouts voor de benen zijn perfect als je model wilt worden in bijvoorbeeld Berlijn, Keulen of Parijs. Met deze oefeningen traint u het optimale figuur voor uw modellencarrière. Probeer maar! Terug naar de trainingsgids.

10 Minute Butt Workout met Pamela Reif

Een snelle en intense workout van Pamela Reif voor je kont. Het beste van alles is dat je geen gewichten of uitrusting nodig hebt. Deze workout is perfect als je weinig tijd hebt of op reis bent. Elke oefening duurt maar 30 seconden, dus je kunt tussendoor pauzes nemen. Pak je gymkleren en ga aan de slag om je zomerfiguur te krijgen.

Butt Training voor thuis

Krijg tips en trucs van de populairste fitness experts. Daisy Keech laat je in haar video de beste oefeningen zien om je kont thuis effectief te trainen.

Zandloperfiguur: welgevormde benen en ronde billen

Deze workout zal je helpen je benen te trainen en een rondere kont te krijgen. Deze workout duurt 15 minuten, bevat 3 sets per oefening en zal je helpen bilspieren op te bouwen. Hier is een kleine selectie van oefeningen die u te wachten staan in uw workout met Chloe Ting:

  • Hurken
  • Zijwaartse kniebuigingen
  • Ezelkick
  • Brug

3 fouten die je moet vermijden tijdens je booty workout

In deze video leer je hoe je je kont sneller kunt laten groeien. Natuurlijk, dit is alleen als je een grotere kont wilt. Als je je bips wilt vormen, verstevigen, laten groeien en opleuken, dan helpt deze video je om je bips in topvorm te krijgen.

Training tips: Volledig lichaam en meer

Ieder van ons moet regelmatig fit blijven om onze gezondheid en ons lichaam te versterken. Hier vindt u alles wat u moet weten over fitness, of het nu gaat om oefeningen voor uw rug, buik of benen. Laat u inspireren door onze trainingsschema’s en kom fit de zomer door.