Volledige lichaamstraining en workouts voor vrouwen: Chloe Ting & Cardio

Volledige lichaamstraining – cardio training en workouts. Je hoeft niet een halve eeuwigheid in de sportschool door te brengen om een strakker lichaam te krijgen, je hoeft alleen maar de juiste oefeningen te kennen. Echt effectief is een full-body workout met hitsessies en intense circuittraining. Een full-body workout richt zich op meerdere spiergroepen tegelijk en traint deze, zodat u in korte tijd veel betere resultaten behaalt. Met een workout stel je niet alleen nieuwe spierprikkels in, maar stimuleer je ook je vetverbranding tot een maximum. Het beste van alles is dat je de oefeningen thuis kunt doen en meteen kunt beginnen. Deze trainingen zijn perfect als u model wilt worden in bijvoorbeeld Düsseldorf, Keulen of Parijs. Met deze oefeningen traint u het optimale figuur voor uw modellencarrière. Terug naar de trainingsgids.

Twee Weken Volledig Lichaam Uitdaging

Warm eerst op met een korte cardiosessie, bijvoorbeeld 10 minuten hardlopen of touwtje springen. Daarna kunt u beginnen met uw volledige lichaamstraining, die u zal helpen gewicht te verliezen of uw lichaam te definiëren.

20 Minuten Volledige Lichaam Workout – Pamela Reif

Alles wat je nodig hebt ben jij! Geen apparatuur en geen machines. Pamela Reif weet hoe het moet en zal je helpen je perfecte lichaam te bereiken als je de workouts regelmatig en consequent doet. Elke oefening duurt maar 30 seconden, met twee rustperiodes van een minuut. Je kunt deze workout perfect twee tot drie keer per week doen, omdat je spieren genoeg tijd nodig hebben om te herstellen.

Dance Workout in 15 Minuten

Veel vrouwen stoppen met sporten of houden het niet vol omdat ze er niet echt plezier in hebben. Maar dat is precies wat Pamela Reif wil veranderen door een dansworkout op oldies muziek te lanceren. Beleef samen met Pamela Reif een reis door de tijd van de jaren 60 tot de jaren 200.

  • Eenvoudige/klassieke entree met Curties Mayfield / jaren 70
  • Funky/sexy naar Aretha Franklin / 6o’s muziek
  • Robot choreo op Snap / 90s muziek
  • Zweterige choreo op Madonna / jaren 2000

20 minuten intensieve training van het hele lichaam

Voor deze workout heb je geen uitrusting nodig, alleen je lichaam!

Training tips: Uithoudingsvermogen en meer

Ieder van ons moet regelmatig fit blijven om onze gezondheid en ons lichaam te versterken. Hier vindt u alles wat u moet weten over fitness, of het nu gaat om oefeningen voor uw rug, buik of benen. Laat u inspireren door onze trainingsschema’s en kom fit de zomer door.