Castingbureau – E-Castings & Live modellen zoeken

Castingbureau – Voor Berlijn, Hamburg, München en vele andere steden nemen wij graag de planning van uw model casting over. Samen met ons partner castingbureau ondersteunen wij onze klanten niet alleen bij de selectie van sedcard. Ons bureau helpt u ook met grotere afgietsels. Of het nu een modeshow in Berlijn is of castings voor uw modellenpool. Wij hebben ervaring met de organisatie en marketing van grotere evenementen.

Castingbureau – Hoe werkt een casting?

Snel uitgelegd – In principe zijn er twee varianten van gieten. E-casting is relatief weinig veeleisend. Modellen sturen een voorgedefinieerde video in na voorafgaande selectie. Dit bespaart een hoop gereis en organisatie. Levende afgietsels zijn een beetje veeleisender. Model castings brengen meestal een hoop verschillende mensen samen. Niet alleen je eigen team en modellen. Bij grote castings zijn er vaak veel helpers in de zalen of redacteuren van tijdschriften. Het belangrijkste is om kalm te blijven. Natuurlijk, elk model wil de baan en elk model heeft een goede model portfolio. Hier, ondanks alle concurrentie, toch te schitteren met ervaring en charisma, zonder opwinding, is een echte uitdaging. Samen met u gaan we op zoek naar precies die speciale talenten. Zij zullen het grootste professionalisme op de set laten zien.

Modellencasts voor bereik en social media-marketing

Een casting is een fantastische manier voor u als reclamebureau, modelabel of merk om uw bereik te vergroten. Met een goed georganiseerd proces en goed gestructureerde PR-maatregelen kunt u snel een hoog bereik bereiken, bijvoorbeeld in sociale netwerken. Castings zijn ook ideaal voor social media marketing. Wij analyseren markten en investeren slim in de beste social media kanalen. Omdat modellen ook beïnvloeders zijn! Wij werken graag samen met bureaus en ontwerpers. Onze projecten zijn omvangrijk geweest, van boutique casting voor de Berlin Fashion Week tot de Mercedes-Benz Cologne Fashion Days.

 

Niet alleen PR – live of e-castings voor de beste modellen

Voor modeshows, commercials, tijdschriften en TV formats, vinden we altijd de perfecte cast met ons netwerk! Wij zorgen voor het castingproces, de planning en de organisatie. Wij staan aan uw zijde als adviseurs en partners, of het nu gaat om een casting voor reclamefilms, voor modeshows in uw winkels of voor de komende imagocampagne. Snelle voorstellen en selectie zijn gegarandeerd bij ons als castingbureau voor modellen voor u en uw team.

Met gevestigde partnerbureaus kunnen wij snel de perfecte kandidaten en voorstellen regelen en zo altijd de beste kandidaten regelen, met al onze ervaring en knowhow van bijna tien jaar mediawerk. Het is altijd belangrijk geweest voor onze klanten om alles uit één bron te krijgen. Hun individuele wensen en ideeën staan altijd centraal bij elke beslissing die onze managers nemen. Van de eerste selectie tot het perfecte model, alsook de volledige afhandeling van de boeking, de planning en de hele organisatie rond de opnames. Een goed georganiseerd beheer bespaart vaak vele dagen tijd, omdat communicatiekanalen tussen de afzonderlijke teamleden van de mediaproductie niet meer nodig zijn. Sterke media, veel bereik en een persoonlijk contactennetwerk.

Meer dan knap zijn – we zijn op zoek naar talent!

Hoe minder tussentijdse afspraken er in de loop van een productie worden gemaakt, hoe minder tijd er wordt verspild. Project- en marketingmanagers hechten veel belang aan efficiënt werken. Vaak worden, zelfs voor normale shoots, modellen geboekt die hun eigen speciale talenten hebben, bijvoorbeeld vechtsporten maar ook muziek. Bij ons vindt u de perfecte kandidaat! Alle diensten uit één hand: plaatsing, boeking, planning, dat is het voordeel van ons agentschap. Betrouwbaar project management en ons persoonlijke netwerk van contacten – plan je volgende casting met CM Models.

E-Casting, Live Casting of Model Gosee

In principe zijn er drie soorten gietstukken. Er zijn snelgietingen waarbij veel modellen samenkomen voor een korte periode. Een Gosee. Meer gedetailleerd zijn live castings met aansluitend het passen van de modecollectie of videotest met het product. Afhankelijk van het functieprofiel vragen de castings verschillende kwalificaties van de modellen, zoals acteren, sport, sociale omgang, enz. De respectieve modelvereisten zijn zeer verschillend! Er zijn ook e-castings. Bij e-casting ontmoet u het model niet live in het agentschap of in uw bedrijf, maar ontvangt u een video-opname. De video wordt door het model geproduceerd volgens een nauwkeurig bepaald patroon. Dit bespaart veel moeite, tijd en organisatie. Lees hier meer over de voorbereiding van het gieten.

  • Snel Gosee
  • Live Gieten met Passen/Testen
  • E-Casting (met video’s)

Wil je meer weten? Bekijk dan onze blog: Word een model.

Meer over modellenwerk & model worden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie