Berlijn – De boetiek casting voor de modeweek

Berlijn – slechts een paar graden boven nul, maar toch was iedereen in het CM Models-team zeer gemotiveerd voor de (gezellige) boutique casting! Samen met onze vrienden & partners van Macke Boutique Berlin, hebben we een hele dag modellen & fotomodellen gecastingd in Schöneberg. Een paar uur van tevoren gingen de uitnodigingen de deur uit naar 100 modellen, uit meer dan 300 voorinschrijvingen. Dank u voor de geweldige feedback op onze eerste CM casting in Berlijn. Toen was het tijd! Boetiek in plaats van een koel pakhuis. Op maandag 18.01., in het midden van Schöneberg, bij het metrostation Nollendorfplatz. 100 modellen, 3 uitzendkrachten en 1 boetiek.

Model Casting: Nieuwe Data!

Wij houden verschillende keren per jaar levende afgietsels! Nieuwe data vindt u hier: Casting data. Wil je geen update over de castings missen? Volg ons agentschap en ons modellenbureau Youtube!

100 modellen, 8 uur tijd – De Casting

De beslissing was niet gemakkelijk voor de jury, maar we hebben in Berlijn grote nieuwe talenten gevonden. Welkom bij CM! Als klein hoogtepunt hebben we onze nieuwe talenten direct in de designerstukken van de boetiek gefotografeerd – met Sedcard-fotograaf Oliver Rudolph. De eerste foto’s vindt u hieronder: Foto uitgespreid, Macke Boutqiue. Er is ook een casting voor het zomerseizoen!

Meer over Fashion Week AW 2016

De modezaak, Macke een echte Berlijn veteraan

Bent u op zoek naar een vriendelijke modezaak in het midden van Berlijn? Je bent naar de juiste plaats gekomen!

De “Macke”-boetiek – Berlijners houden van de ongecompliceerde sfeer. Goede raad, een goede koffie of prosecco. Het idee voor de winkel kwam uit Parijs! In de wijk Schöneberg, tussen restaurants, weekmarkten en winkels, werd Macke een insidertip. Het begon allemaal heel klein, meer dan 20 jaar geleden in Berlijn-Kreuzberg. In die tijd was “Macke” nog steeds een winkel voor geselecteerde B-ware, alleen met kleine eigenaardigheden. Een concept dat een succes was! Vandaag zijn het handgeplukte Berlijnse designergoederen en geselecteerde stukken. Met speciale details tussen de designer stukken: Accessoires, kleine dingen en slimme cadeau-ideeën voor speciale gelegenheden. De “Macke” is ook een aanbeveling in onze lijst: Boutqiue Berlijn.

Outfit Shooting, Lente/Zomer 2016 met model Anne

Model Anne, de complete model-sedcard.

Macke Boutique Berlijn, Routebeschrijving

De Macke-boetiek is gevestigd in Berlijn Schöneberg (Winterfeldtstraße 38, 10781 Berlijn). U kunt alle stijlen ook online vinden op www.macke-berlin.de.

Heb je de casting in Berlijn gemist?

Registreer u dan nu hier online, stuur ons uw maten en foto’s direct op onze website: Model Gietstukken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord