Berlijn – The Boutique Casting voor Fashion Week

Berlijn – slechts een paar graden boven nul, maar toch was iedereen in het CM Models team zeer gemotiveerd voor de (gezellige) boutique casting! Samen met onze vrienden & partners van Macke Boutique Berlin hebben we een hele dag modellen & fotomodellen gecast in Schöneberg. Een paar uur eerder gingen de uitnodigingen de deur uit naar 100 modellen, uit meer dan 300 voorinschrijvingen. Bedankt voor de geweldige feedback voor onze eerste CM casting in Berlijn. Toen was het tijd! Boutique, in plaats van een cool pakhuis. Op maandag 18.01., midden in Schöneberg, bij het metrostation Nollendorfplatz. 100 modellen, 3 uitzendkrachten en 1 boetiek.

Model casting: nieuwe data!

We houden meerdere keren per jaar levende castings! U vindt de nieuwe data hier: Casting data. Wil je geen update over de castings missen? Volg ons agentschap en ons modellenbureau op Youtube!

100 modellen, 8 uur tijd – De casting

De beslissing was niet gemakkelijk voor de jury, maar we hebben in Berlijn grote nieuwe talenten gevonden. Welkom bij CM! Als klein hoogtepunt fotografeerden we onze nieuwe talenten rechtstreeks in de designstukken van de boetiek – met Sedcard-fotograaf Oliver Rudolph. De eerste foto’s vindt u hieronder. Er komt ook een casting voor het zomerseizoen!

Meer over Fashion Week AW 2016

De modeboetiek, Macke een echte Berlijnse veteraan

Bent u op zoek naar een vriendelijke modewinkel in het midden van Berlijn? Je bent op de juiste plaats!

De boetiek “Macke” – Berlijners houden van de ongecompliceerde sfeer. Goede raad, een goede koffie of prosecco. Het idee voor de winkel kwam uit Parijs! In de wijk Schöneberg, tussen restaurants, weekmarkten en winkels, werd Macke een geheime tip. Het begon allemaal heel klein, meer dan 20 jaar geleden in Berlijn-Kreuzberg. In die tijd was “Macke” nog steeds een winkel voor geselecteerde B-ware, alleen met kleine eigenaardigheden. Een succesvol concept! Vandaag zijn het handgeplukte Berlijnse designer goederen en geselecteerde stukken. Met bijzondere details tussen de designer stukken: Accessoires, kleine dingen en slimme cadeau-ideeën voor speciale gelegenheden. De “Macke” is ook een aanbeveling in onze lijst: Boutique Berlin.

Macke Boutique Berlijn, Routebeschrijving

De Macke boetiek is gevestigd in Berlijn Schöneberg (Winterfeldtstraße 38, 10781 Berlijn). U kunt alle stijlen ook online vinden op www.macke-berlin.de.

Heb je de casting in Berlijn gemist?

Registreer u dan hier online, stuur ons uw maten en foto’s direct op onze website: Modelgietingen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie