Modeboetieks in Berlijn: Streetwear, Pop-Up Stores & Multibrand Boutique

Boetieks in Berlijn – Als je model wilt worden, is Berlijn altijd een reis waard! Jong, wild, creatief: Berlijn! Waar kun je het beste winkelen en kopen in Berlijn? Natuurlijk zijn de beste modeboetieks en de beste designerstukken te vinden ver weg van de grote winkelstraten en winkelkilometers in Berlin Mitte. Zodat u zich wat beter kunt oriënteren bij het winkelen en weet wat het modebeeld hier te bieden heeft, van Kreuzberg tot Prenzlauer Berg en Mitte. Meer over de shopping hotspots van Berlijn. Terwijl u winkelt, krijgt u misschien honger en wilt u naar het volgende restaurant of een pauze in het park nemen. Wil je meer weten over de ontwerpers achter de collecties? Interessante interviews met modeontwerpers, nieuwe collecties en backstage inzichten bij shows en modeweken zijn te vinden in FIV Mode Magazin.

Paul’s Boutique

De specialiteit van de winkel is beslist het grote sneakerassortiment, want er zijn altijd meer dan 1000 paar om uit te kiezen. Stapels Chucks of Adidas sportschoenen liggen hier opgestapeld. Nudie jeans en gebruikte denim van Wrangler worden gepresenteerd op kledingrekken. Naast andere kleding voor dames en heren worden er ook ongewone artikelen verkocht: Namelijk, gebruikte motorhelmen of ghetto blasters!

U kunt de winkel hier vinden:

Nix Ontwerp

Het label, dat sinds 1992 in Berlin-Mitte gevestigd is, heeft sindsdien ook buiten de stadsgrenzen naam gemaakt. Barbara Gebhardt was een van de eerste ontwerpsters die de streetwear losmaakte van de veranderende mode en er een zekere “Berlijnse chic” aan gaf. Maar ze verloochent haar Zuid-Duitse wortels niet. Zij hecht veel belang aan hoogwaardige Milanese wollen stoffen, die zij verwerkt tot geraffineerde stukken. Het moet praktisch en comfortabel zijn.

Kom maar eens kijken! U kunt de winkel hier vinden:


Bikini Berlijn

Het modehuis, dat naast de zoölogische tuin ligt, overtuigt niet alleen met verschillende designerlabels, maar ook met tijdelijke pop-up stores die steeds nieuwe koopwaar presenteren.Altijd trendgericht en veelzijdig.

Bikini Berlijn is hier gevestigd:

Mr. van Eden

Herr von Eden is gevestigd in de Schönhauser Straße, waar kleermakerij tegemoet komt aan individuele wensen. Hier kunnen onder andere stoffen en afwerkingen worden gekozen om het perfecte kledingstuk te creëren.

  • Adres: Alte Schönhauser Straße 14, 10119 Berlijn
  • Www.herrvoneden.com
  • Tel. +49 (0) 30 24048682

Hier kunt u zien waar de winkel is!

Macke Boutique

Oorspronkelijk was “Die Macke” in Berlijn Kreuzberg – nu bestaat het al meer dan 20 jaar! Je vindt het bij het metrostation Nollendorfer Platz in Schöneberg. Boetiekeigenaar Hella heeft echte Berlijnse originelen en een verhaal te vertellen over elk stuk.

U kunt de winkel hier vinden!

De Hoek Berlijn

The Corner Berlin is een winkelketen met in totaal drie verschillende winkels in Berlijn. Daarom is er een winkel in Berlijn Oost, een winkel in Berlijn Noord en een extra winkel voor herenmode. In elk van deze winkels vindt u een verscheidenheid aan kleding, schoenen en accessoires van bekende ontwerpers.

Hier is waar je de winkel kunt vinden!

Bos Berlijn

Wanneer een model en een stylist samenwerken, ontstaat een heel bijzondere modeboetiek. Kleding, accessoires en designerstukken zijn bij Wald Berlin verkrijgbaar in een heel bijzonder design.

  • Adres: Alte Schönhauser Strasse 32c, 10119 Berlijn
  • Www.wald-berlin.de
  • Tel. +49 30 60 05 11 64

Vind de winkel hier!

Butterflysoulfire

Minimalistische mode ontmoet extravagante juwelen. Bij Butterflysoulfire harmoniëren ontwerpers uit Denemarken, Zweden, Italië en vele andere landen. Unieke mode.

Hier kunt u zien waar de winkel is

Rebecca Concept Store

In de Rebecca Concept Store draait alles om de verschillende facetten van vrouwelijkheid. Rebecca ontwerpt mode voor iedere vrouw, want iedereen is uniek en dat moet ook in de mode terug te vinden zijn. Van unieke kledingstukken tot extravagante accessoires. Kwaliteit en stijl gaan altijd hand in hand.

U kunt de winkel hier vinden:

M-One-Fashion

Verschillende internationale ontwerpers en labels zijn te vinden in de M-One winkel in Charlottenburg. Naast een ruim assortiment mode en accessoires biedt de multimerkenboetiek zijn klanten ook type-advies.

U kunt de winkel hier vinden: